Viscuisine Florentine #zonder pakjes en zakjes!
Met deze laatste variant 'Viscuisine' staan nu alle recepten voor viscuisine op Smakelijck.nl. Je vindt deze recepten ook in Puur koken zonder pakjes deel 3. Zie hier het recept voor: Bretagne, Italiano, Groene groente en Pikant (met een tip naar de variant Zomerse groenten.
Viscuisine Florentine - Zonder pakjes en zakjes
Ingrediënten voor 4 personen:
300-400 gram vis naar keuze bijvoorbeeld kabeljauw of zalm, 100 gram spinazie, 100 gram cherrytomaten, 1 teen knoflook, 4 eetlepels geraspte kaas, optioneel Parmezaanse kaas, 1 eetlepel crème fraîche, 1 theelepel Italiaanse kruiden, Keltisch zout en peper naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de vis in een ovenschaal.
Snijd de knoflook zeer fijn en de cherrytomaten in partjes. Roerbak de spinazie in wat olie of boter met de knoflook en de Italiaanse kruiden tot de spinazie is geslonken. Maak op smaak met zout en peper en meng met de tomaatjes. Haal de pan van het vuur en schep de geraspte kaas en de crème fraîche door de spinazie. Verdeel het mengsel over de vis. Rasp eventueel nog wat Parmezaanse kaas over de vis en schuif de vis in de oven. Laat de vis, afhankelijk van de dikte, zo’n 20 minuten garen in de oven.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!