Viscuisine Groene groente #zonder pakjes en zakjes!
Viscuisine - Groene groente
Ingrediënten voor 4 personen:
300-400 gram vis naar keuze bijvoorbeeld kabeljauw of zalm, 50 gram broccoli, 50 gram spinazie, 50 gram peultjes of sugar snaps, 2-3 eetlepels (glutenvrij) paneermeel, 1 eetlepel (plantaardige) crème fraîche, 1 theelepel paprikapoeder, snuf nootmuskaat, Keltisch zout en peper naar smaak, verse peterselie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de vis in een ovenschaal.
Kook de broccoli en peulen gaar. Wok de spinazie kort in wat olie of boter. Snijd de groenten fijn, en meng met elkaar. Meng met 1 eetlepel paneermeel, de crème fraîche, paprikapoeder en nootmuskaat. Maak op smaak met zout en peper. Verdeel het groentemengsel over de vis en bestrooi het geheel met het resterende paneermeel. Schuif de vis in de oven en laat de vis, afhankelijk van de dikte, zo’n 20 minuten garen in de oven. Garneer de vis met verse peterselie.
Een andere variant? Viscuisine Bretagne vind je hier.
Eet Smakelijck,
Liefs, Williene