Quinoapap met fruit!
Een gezond en stevig ontbijt is een goed begin van de dag. Je kent natuurlijk vast wel de havermoutpap, een bekende, 'ouderwetse' pap die goed vult. Dit recept is hier een variatie op. Een gezonde, voedzame pap waarmee je, door af te wisselen van fruit, lekker kunt variëren naar het seizoen!
Quinoa-pap met fruit!
Ingrediënten voor 1 persoon:
50 gram quinoa, 150 milliliter kokosmelk, 100 milliliter water, 1 eetlepel biologische honing, snufje keltisch zout, fruit naar keuze, amandelschaafsel of kokoschips, gehakte amandelen, snufje kaneel
Bereiding:
Spoel de quinoa schoon met water. Doe de quinoa in een pannetje met het water, kokosmelk, snufje zout en de honing. Kook de quinoa, op laag vuur, in ongeveer 15 minuten gaar. Laat 5 tot 10 minuten staan en doe het over in een kom. Roer een flinke snuf kaneel door de pap. Maak de pap af met lekker vers fruit, wat geschaafde amandelen en/of kokoschips, wat gehakte amandelen en strooi er wat kaneel overheen. Ook lekker om er wat biologische honing over te druppelen!
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene