03-11-2020

Smakelijck Puur koken zonder Pakjes deel 2 is uit! En hoe…

Vorige week startte de voorverkoop van het tweede deel van de Puur koken – Zonder pakjes serie. Al na één dag waren er zoveel boeken verkocht dat ik me al afvroeg of ik er wel voldoende had laten drukken. Gelukkig kreeg ik een bericht dat de boeken eerder zouden arriveren. Geweldig, want zo kon ik al beginnen met inpakken. En dat hebben we gedaan, inpakken, inpakken en nóg meer boeken inpakken. Dágenlang.

Vandaag op 3 november komt het boek officieel uit. Helaas heb ik zelf geen enkele voorraad meer en is er al opdracht gegeven voor een tweede druk! Bizar, dit is me nog nooit overkomen. De voorgaande boeken zijn tientallen keren herdrukt, maar op z’n vroegst na een maand verkoop. Niet na één week voorverkoop!

Gelukkig hebben de boekhandels nog wél voorraad. En ik zal daar ook wat boeken weghalen zodat ik via de webshop gewoon door kan gaan met verkopen, maar houdt wel rekening met langere levertijden.

Levering

En nu we het daar over hebben… Door de Coronacrisis is het extreem druk bij de post. Pakketjes doen er regelmatig echt langer over dan ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Zeker in de maanden november en december. Ook aan de bevoorrading van de leveranciers is duidelijk te merken dat veel producten niet direct leverbaar zijn of een langere levertijd heeft.

Zo ook de vitamine D, er zijn langere levertijden en daarom duren bestellingen met vitamine D er ook langer over dan normaal. Ik doe mijn uiterste best om zo snel mogelijk te leveren, maar als een leverancier óók niet kan leveren dan wordt het lastig. Zodra ik weer voorraad binnenkrijg gaan bestellingen direct dezelfde dag nog mee met de post.

Attentie

Bij bestellingen uit de voorverkoop had ik een attentie beloofd. Een zakje gedroogde groentemix die je kunt gebruiken in bijvoorbeeld het recept voor de instant-noodlesoep. Deze gedroogde groenten zijn net even wat sneller gaar, en daar gaat het toch om bij 'instant-soep', en brengen de soep snel op smaak. De groentemix komt bij ‘Het blauwe huis’ vandaan, leverancier van biologische, pure kruiden en specerijen. De ingrediënten uit dit zakje bevatten groenten en kruiden zonder toegevoegd zout of suiker. Lekker puur dus, maar wel uit een zakje :-) 

De gedroogde groentemix kun je vinden bij diverse verkooppunten onder de naam: bami-kruiden. De groentemix komt binnenkort ook beschikbaar in de webshop van Smakelijck.

Ik wens jullie heel veel kookplezier toe met het tweede deel van Puur koken zonder Pakjes en hoor heel graag wat jullie ervan vinden!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

14 Reacties

 • Jolanda
  Jolanda dinsdag 03 nov 2020 om 20:52
  Ik kreeg een bericht dat er morgen een pakketje komt, hoop het boek...
  • Heidi
   Heidi dinsdag 03 nov 2020 om 21:53
   Boek is binnen!!
  • lia den Boer
   lia den Boer woensdag 04 nov 2020 om 13:50
   heb het net binnen wat ee nheerlijke recepten staan er in. ga morgen de kip kerrie uitproberen is dat speciale kruiden waar he over schrijft zat er bij mij niet in dus kan het niet uitproberen
   • Smakelijck woensdag 04 nov 2020 om 14:07
    Leuk dat je direct aan de slag gaat! Zat de groentemix er niet bij? Dat is vervelend. Ik stuur het je na!
    • lia
     lia woensdag 04 nov 2020 om 14:22
     nee zat er niet bij
  • Boer
   Boer woensdag 04 nov 2020 om 14:24
   ik hrb poosje terug het boek zoet gekocht en daar al heel veel uit gebakken denk dat ik dit boek ook zeker veel ga gebruiken,zoveel lekkers staat er in lieve groetjes lia
   • Smakelijck donderdag 05 nov 2020 om 10:36
    Veel plezier van je boek, Lia!
  • Jacolien Huisman
   Jacolien Huisman woensdag 04 nov 2020 om 17:08
   Bedankt voor het Boek. Ziet er prachtig uit. Helaas geen zakje groentemix, wel een zakje thee...
   • Smakelijck donderdag 05 nov 2020 om 10:37
    Fijn dat het boek binnen is. Wil je me een mail sturen? Dan stuur ik nog een zakje na!
  • Meta Huttinga
   Meta Huttinga donderdag 05 nov 2020 om 13:49
   Zijn alle boeken uit de voorverkoop al verzonden? Bij veel mensen zie ik dat hij al binnen is, maar hier nog niets! Ook geen mailtje gehad met een verzendbevestiging..
   • Sm
    Sm donderdag 05 nov 2020 om 13:59
    Niet allemaal. Alle bestellingen tot maandagavond zijn wel verzonden. Nu is het wachten op nieuwe boeken. Ik hoop de overige bestellingen maandag of dinsdag te kunnen versturen. Er zijn ook veel bestellingen die een foutief adres hebben opgegeven, deze kan ik zo ophalen bij de vervoerder, die worden dan zsm opnieuw verzonden.
   • Smakelijck donderdag 05 nov 2020 om 14:00
    Als je wilt dat ik naar je persoonlijke gegevens en track & trace kijk, dan moet je mij even een mailtje sturen. Dan zoek ik het uit.
    • Meta
     Meta donderdag 05 nov 2020 om 14:23
     Ik heb je even een mailtje gestuurd!
  • Annette
   Annette donderdag 05 nov 2020 om 16:31
   Ha Willine, Ben super blij met het nieuwe kookboek, ziet er prachtig uit en ook nog groentemix en een theezakje erbij, hartelijk bedankt!! Groetjes Annette
Laat een bericht achter!
266