02-03-2016

Smakelijck Zomer is leverbaar!

Gisteren, heel vroeg in de ochtend, was daar eindelijk Smakelijck Zomer! Een nieuw kookboek, waar ik al eerder over schreef én een recept uit deelde. Smakelijck Zomer is een boek uit een 2-delige serie. Smakelijck Winter gaat hier uiteraard op volgen. In het Zomer kookboek vind je recepten voor elk moment van de dag, met de seizoenen mee. In Zomer vind je recepten voor de maand april tot september.

Het was een behoorlijke klus om alle bestellingen te verwerken, maar het is gelukt! Gistermiddag zijn alle boeken verzonden, dus vanaf vandaag kun je het boek in je brievenbus verwachten, mocht je bestelling hier tussen zitten ;-)

Het boek Smakelijck Zomer is nu ook leverbaar via je boekhandel of bijvoorbeeld natuurwinkel!

Deze voorverkoop via de site heeft het prachtige bedrag van 1600,- opgeleverd voor de stichting van Maggie Doyne in Nepal! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie bestelling én daarmee jullie steun aan dit goede doel!

Fijne dag, 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

18 Reacties

 • Marieke
  Marieke donderdag 03 mrt 2016 om 12:38
  Ik heb het boek gisteren voor m'n verjaardag gekregen, een hele leuke verrassing! Wat een prachtig boek is het geworden en toen ik het doorbladerde had ik gelijk zin om te gaan beginnen. Heerlijke recepten, veel variatie en vernieuwende ideeën. Ik ben er heel enthousiast over!
  • Smakelijck donderdag 03 mrt 2016 om 14:10
   Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je dit boek hebt gekregen! Bedankt voor je complimenten en veel plezier ervan!
 • Janet
  Janet donderdag 03 mrt 2016 om 13:53
  Hallo Williene, Gisteren mijn boek ontvangen, wat weer een juweeltje! Veel van de recepten kun je het hele jaar door gebruiken.
  • Smakelijck donderdag 03 mrt 2016 om 14:12
   Dankjewel! Leuk om te lezen! Het klopt dat je veel recepten het hele jaar door kunt gebruiken, omdat vrijwel alles het hele jaar door te verkrijgen is. Succes met de recepten!
 • Annemarie
  Annemarie vrijdag 04 mrt 2016 om 12:59
  Het boek is gisteren binnen gekomen. Bedankt! Het ziet er prachtig uit en vraagt om aan de slag te gaan.
  • Smakelijck vrijdag 04 mrt 2016 om 14:33
   Fijn dat hij binnen is! Veel plezier ervan!
 • rita
  rita vrijdag 04 mrt 2016 om 14:13
  Wat een pracht boek weer, nu met mooie " gladde" bladzijde. We gaan gauw aan de slag. Ik las bij jam, dat je daar chiazaad gebruikt. In eerder kookboeken was het marmello, zo maak ik ze nog steeds, heb je daar een rede voor dat je geen marmello meer gebruikt? En is de werking van chiazaad dan hetzelfde?
  • Smakelijck vrijdag 04 mrt 2016 om 14:35
   Dankjewel! Ik gebruik inderdaad chia-zaad om de jam op een geheel natuurlijke manier te maken. Vandaar. De werking is wel wat anders, en ik bewaar de jam ook niet lang. In Zoet! stond ook al jam met chia, enkel in Gezond & Gevarieerd gebruikte ik inderdaad de ongezoete Marmello. Veel plezier van het boek!
   • rita
    rita vrijdag 04 mrt 2016 om 17:29
    Is met marmello niet zo gezond dus? daar zit fructose in, dus suiker? Ik ga het eens proberen met chiazaad, dan een halve kilo fruit ipv kilo. iets vaker maken dus...ivm houdbaarheid.
    • Smakelijck vrijdag 04 mrt 2016 om 17:43
     Ik vind Chiazaad een meer natuurlijke variant. Maar ik heb al zolang geen Marmello meer gebruikt dat ik geen idee heb wat er in zit. Het is één van de betere keuzes om jam te maken. Ik maak inderdaad kleinere hoeveelheden jam, zodat het niet de kans heeft om te bederven. Fruit vries ik in porties in, in de vriezer zodat ik altijd wat op voorraad heb. Succes!
 • T. Bruijnzeel
  T. Bruijnzeel vrijdag 04 mrt 2016 om 16:37
  Gisteren het boek binnengekregen. We zijn gelijk helemaal enthousiast en 's avonds nog een recept uitgeprobeerd! Er staat heel veel in wat bij ons gezin past. Geweldig!
  • Smakelijck vrijdag 04 mrt 2016 om 17:44
   Top! Leuk om te lezen!
 • Jolanda van der Kist
  Jolanda van der Kist vrijdag 04 mrt 2016 om 18:59
  Wat leuk weer Williene, gefeliciteerd, wat zal het weer een hele klus geweest zijn voor je. En uiteraard komt dit boek weer bij onze Chr. Boekwinkel" de Wegwijzer" in Almere te staan.
  • Smakelijck maandag 07 mrt 2016 om 11:16
   Dankjewel, Jolanda!
 • Hennie van Dis
  Hennie van Dis dinsdag 08 mrt 2016 om 09:35
  Je boek ontvangen en meteen doorgebladerd. Wat ziet het er prachtig verzorgd uit.! Al 3 x een salade gemaakt uit de recepten. Een heerlijke combinatie, die blijft erin! Ik wens je veel succes in het werk wat je doet. Je zult wel even moeten bijkomen van al die drukte rond de verschijning van 'Smakelijck zomer'. Als ik die foto zie van al die pakketten krijg ik het helemaal warm. Wat een werk!
  • Smakelijck dinsdag 08 mrt 2016 om 12:27
   Dankjewel! Leuk om te lezen. Inderdaad nu even rustig aan doen, al moet Smakelijck Winter ook weer afgemaakt worden ;-) Maar 't is een leuke bezigheid, dat scheelt ;-)
 • Margje
  Margje dinsdag 03 mei 2016 om 16:31
  Mmm... de rabarber-aardbei-crumble! Puur genieten.. heb ff voorgeproefd. Straks een overheerlijk smakelijck desert.. de compote wordt ook nog gemaakt..heerlijk bij kerrie roerbakschotel met kip en prei icm krieltjes
  • Smakelijck woensdag 04 mei 2016 om 10:04
   Wat leuk! Dankjewel voor je enthousiaste reactie, Margje ;-)
Laat een bericht achter!
266