14-11-2014

En daar is hij dan... Smakelijck Zoet!

 

Vanmiddag werden de kookboeken Smakelijck Zoet! bij mij afgeleverd! De rest van de middag was het inpakken geblazen maar inmiddels staan bijna alle pakketjes en bijna 20 postzakken vol kookboeken klaar om naar jullie gestuurd te worden. Nog even geduld dus, de boeken komen eraan! 

!

Veel plezier met Smakelijck Zoet!

Liefs, Williene?

Deel via social media

 
Print recept

35 Reacties

 • Margriet Groeneveld
  Margriet Groeneveld vrijdag 14 nov 2014 om 22:50
  Gaaf! Gefeliciteerd met weer een nieuw boek. Het lijkt me zo'n triomfantelijk gevoel om die zakken te zien staan en te weten dat er zoveel mensen echt op zitten te wachten. Kun je je plezier echt delen !
  • Smakelijck zaterdag 15 nov 2014 om 09:21
   Dankjewel Margriet, maar ik vind het vooral weer erg spannend, haha!
 • mamavanzes
  mamavanzes zaterdag 15 nov 2014 om 10:00
  Leuk voor je, weer een nieuw boek! Wat ik een minpunt vind is dat het eigenlijk niet toegankelijk is voor mensen die het geld er niet voor hebben. Wij hebben een groot gezin op één loon. Dan is zoiets niet te betalen voor 'zomaar'. Het e-nummervrij eten en vervangen van produkten is al duurder dan gewoon eten... Ik vind het jammer dat het zo luxe is vormgegeven dat het 25 euro moet kosten... waarom niet wat eenvoudiger zodat het voor meer mensen toegankelijk wordt? Gelukkig is er wel deze site waar veel op staat, daar ben ik iedere dag blij mee!
  • Smakelijck zaterdag 15 nov 2014 om 12:54
   Ik kan me voorstellen dat de prijs inderdaad hoog is. In vergelijking met andere kookboeken is het echter een hele redelijke prijs (zeker in de voorverkoop, afgelopen 2 weken). Bovendien geef ik het uit in eigen beheer wat betekent dat ik ook álle kosten zelf moet betalen. Uiteindelijk verdien ik aan de boeken dus vrijwel niets en investeer ik alles weer in Smakelijck. Aan de site, leuke acties voor de lezers, binnenkort komt de kerstpakketten actie weer op Smakelijck waarin ik juist iets terug doe voor gezinnen die het niet makkelijk hebben. Ik moet deze prijs wel handhaven omdat het anders gewoon simpelweg niet uitkomt. En over de uitgave, ik vind het belangrijk dat bij elk recept een foto gepubliceerd staat. Helaas kost dat ook veel meer. Maar daar zijn ook weer heel veel mensen blij mee, en zo moet je dus keuzes maken. Dus houd de acties in de gaten, wie weet komt er iets leuks voorbij ;-)
   • Sandra
    Sandra dinsdag 18 nov 2014 om 09:43
    Voor jou veel gewik en weeg, Williene. Succes daarbij, maar ik wil dit zeggen: je doet het fantastisch. Juist vanwege deze site maak je puur eten toegankelijk voor iedereen! En dat helemaal gratis! Wat een toewijding. Dank je wel daarvoor!
    • Smakelijck dinsdag 18 nov 2014 om 12:40
     Dankjewel Sandra, voor je bemoedigende reactie!
   • mamavanzes
    mamavanzes vrijdag 21 nov 2014 om 11:47
    Bedankt voor je uitleg, het was geen aanval, ik waardeer het dat je zoveel op je site neerzet en voor anderen middels actie's doet. Ik wilde het gewoon even kwijt.
 • Brenda
  Brenda zaterdag 15 nov 2014 om 16:35
  Hoi Williene, gefeliciteerd met je nieuwe boek! Erg leuk dat je zo enthousiast bent! Ik ben al in het bezit van je andere 2 boeken en verwacht dit boek volgende week! Ben ontzettend benieuwd. Ik hou erg van bakken, dus volgens mij zit ik dan met dit boek wel goed;-) Succes met de afhandeling van alle boeken. Vriendelijke groet, Brenda
  • Smakelijck zaterdag 15 nov 2014 om 19:02
   Dankjewel Brenda!
 • Smakelijck zaterdag 15 nov 2014 om 19:02
  Oh, en natuurlijk veel bakplezier ;-)
 • Arianne
  Arianne maandag 17 nov 2014 om 09:01
  een tip voor de mamavanzes: zet het op je verlanglijstje voor je verjaardag of als de kinderen je iets voor Moederdag willen geven!
 • Karin
  Karin maandag 17 nov 2014 om 13:28
  Wat de @mamavanzes schrijft ,dat hoor ik ook veel om me heen . Het is een prachtig boek ,zeer luxe voor een kookboek ,harde kaft enzovoort . Maar idd waarom geen eenvoudige versie ,die voor veel mensen wel aan te schaffen is . Je hebt het wel over €75 voor de drie boeken . En natuurlijk zijn er leuke acties ,maar eerlijk is eerlijk de kans dat jij hem wint is niet groot . Of je moet een reden op geven ( zielig verhaal ofzo-;) om kans op iets te maken . Ik heb zelf wel 1 van je boeken Williene ,maar durf hem amper te gebruiken op het aanrecht ,zoooo mooi is tie -;)!! Misschien is dit een beetje flauw ,maar wil toch graag die moeder van zes bijvallen . En vraag me ook af ,is het milieu gediend met zoveel luxe ? Ik eindig positief ,de recepten en je reacties Williene zijn altijd het lezen waard !
  • mamavanzes
   mamavanzes vrijdag 21 nov 2014 om 11:43
   dank je wel!
 • Carolien
  Carolien dinsdag 18 nov 2014 om 20:59
  Ben heel blij met je boek! Vandaag ontvangen!
 • Jannie
  Jannie dinsdag 18 nov 2014 om 22:09
  Wat een prachtig boek Williene! Heb 'm vanmiddag gekregen en tja voor ik het wist was er al een uur kijkplezier om! Dat beloofd wat voor de praktijk! Héél hartelijk BEDANKT dat je alle inspiratie, tips en enthousiasme deel door opnieuw zo'n mooi boek uit te geven! Groetjes Jannie
 • Lianne
  Lianne dinsdag 18 nov 2014 om 22:36
  Vandaag het prachtige boek ontvangen als verjaardagscadeau! Ik ben er heel blij mee en ga zeker sparen voor een ander deel!
  • Smakelijck woensdag 19 nov 2014 om 11:52
   Leuk om te lezen, dames! Heel veel plezier van het boek!
 • Marieke
  Marieke woensdag 19 nov 2014 om 20:29
  Vandaag het prachtige kookboek gekregen! Er staat heel veel lekkers in, wordt nog moeilijk om te kiezen wat ik als eerste ga maken ;-) Bedankt voor alle tips en uitleg die ook in het boek staan! Groetjes, Marieke
 • yolanda
  yolanda donderdag 20 nov 2014 om 15:07
  Vandaag het nieuwe boek ontvangen, is al een feest om in te kijken, dank je wel.
 • Margje
  Margje vrijdag 21 nov 2014 om 22:24
  Met het kookboek op de bank.. Heerlijk wat een inspiratie, dikke 10! Kon vanmiddag de Zoet! verleiding niet weerstaan en heb m'n VVVbonnen goed besteed. Thuis gekomen direct aan de slag; de boys hebben genoten vd poffertjes..en ik heb ze natuurlijk ook geproefd ???? Nu misschien nog wat lekkers vd zondag..ik neus nog ff verder..
  • Smakelijck zaterdag 22 nov 2014 om 13:19
   Bedankt voor de complimenten en veel succes met de recepten! Fijn weekend!
   • Margje
    Margje zaterdag 22 nov 2014 om 13:55
    De wortelmuffins net in de oven geschoven.. we gaan er zondag van genieten compleet met roomkaastopping!
    • Smakelijck zaterdag 22 nov 2014 om 16:47
     Mmm, heerlijk! Geniet ervan ;-)
 • Linda
  Linda zaterdag 22 nov 2014 om 14:49
  Wat een gaaf kookboek. Bedankt! Dit is iets waar ik echt wat aan heb. Geen aantrekkelijke recepten ombouwen naar gezond, maar zo vanaf het kookboek in elkaar draaien :) Ben er blij mee. Nog een paar vragen: waar koop je biologische slagroom? En volgens mij zie ik nergens in het kookboek dat je Agagvesiroop als zoetmiddel gebruik. Heb je daar een reden voor? Hartelijke groet!
  • Smakelijck zaterdag 22 nov 2014 om 16:46
   Dankjewel! Biologische slagroom koop je bij AH of natuurwinkel. Deze bevatten beide geen e-nummers. Agave vind ik zelf geen goede zoetvervanger omdat sommige bronnen beweren dat deze nog slechter is dan gewone witte suiker. Agave is erg bewerkt, en daarom gebruik ik het niet als zoetstof omdat ik zeker wil weten dat het geen schade aanricht. Veel bakplezier met Zoet!
 • Linda
  Linda maandag 24 nov 2014 om 18:36
  Bedankt voor beide antwoorden :) Ik heb nog een vraag... :D Je gebruikt in het kookboek behalve speltmeel ook speltbloem. Maar is dat dan geen witmeel?
  • Smakelijck maandag 24 nov 2014 om 18:52
   Dat klopt, maar van dit boek zeg ik niet dat het witmeelvrij is. Ik gebruik daarin af en toe speltbloem omdat dit een beter resultaat geeft. Omdat dit bakrecepten zijn die je, als het goed is, niet elke dag eet, heb ik daar geen moeite mee. Het gaat om je dagelijks voedingspatroon. Als je heel af en toe speltbloem gebruikt dan kan je lichaam dit prima verwerken, maar niet in dagelijkse, (grote) hoeveelheden.
   • Linda
    Linda dinsdag 25 nov 2014 om 20:41
    Bedankt voor je duidelijke antwoord. Op de een of andere manier dacht ik dat jij sowieso geen witmeel gebruikte, vandaar. Dus toen ik het in het kookboek zag hoopte ik dat Speltbloem geen witmeel is. Haha... Helaas...
    • Smakelijck woensdag 26 nov 2014 om 09:17
     In zoet is dat inderdaad niet altijd het geval, maar het overgrote deel gelukkig wel ;-) Omdat ik de recepten met bloem bijv. enkel gebruik met de feestdagen vind ik dat persoonlijk geen probleem. Bij een verder gezond & gevarieerd voedingspatroon kan je lichaam dat prima verwerken. Fijne dag!
 • anoniem
  anoniem dinsdag 25 nov 2014 om 19:14
  Ha Williene, Ik heb je nieuwste boek in mogen kijken bij een vriendin van mij. Wat een prachtig boek zeg!! Binnenkort ben ik jarig, wie weet verrast iemand mij met dit mooie boek! In verband met mijn verjaardag heb ik gelijk een vraag aan je. Ik heb geen keukenmachine, geen blender en geen staafmixer. In je boek las ik dat je regelmatig de blender gebruikt. Gebruik jij geen keukenmachine en staafmixer? Kun je in een blender zowel smoothies maken als hardere dingen malen, zoals amandelen om spijs te maken? Ik heb (nog) geen boeken van je, maar ik bekijk je site bijna dagelijks en ik geniet ervan. Ga zo door! Groetjes
  • Smakelijck woensdag 26 nov 2014 om 09:20
   Dankjewel voor je compliment! Ik gebruik de blender voor sapjes e.d. maar de keukenmachine voor deeg, het malen van noten, het maken van spijs e.d. dat gaat niet in een blender. Dus de keukenmachine is hier ook een veel gebruikt apparaat ;-) Eigenlijk een beetje onmisbaar als je zo kookt. Fijne verjaardag alvast, en wie weet wordt je verrast ;-) ZOu leuk zijn!
   • anoniem
    anoniem maandag 02 feb 2015 om 19:38
    Ha Williene, nog bedankt voor je reactie! Ondertussen ben ik jarig geweest en ik heb een blender gekregen. Dus nu kan ik je smoothie-recepten gaan proberen, ik ben van plan er ieder weekend ééntje te maken. Dat worden vast smakelijcke weekenden ;)
 • Annemieke
  Annemieke donderdag 04 dec 2014 om 17:16
  Maandag ben ik jarig... Drie keer raden waar mijn taarten uit komen ;-) Twee keer uit Smakelijck Zoet! en eentje die ik momenteel alleen nog ken ;-) Ik heb er al zo'n zin in ze te gaan bakken!! Groetjes, Annemieke Ps, En nogmaals sorry, you know! :)
  • Smakelijck donderdag 04 dec 2014 om 19:10
   Hé, wat leuk! Dat moet wel een lekkere verjaardag worden ;-) Ben benieuwd! Enne, is goed hoor! Fijne avond en alvast verjaardag!
   • AnnemiekeV
    AnnemiekeV vrijdag 05 dec 2014 om 13:51
    Het wordt dit keer een volledig E-vrije verjaardag en zeker te weten super smakelijck! Lekker en gezond kan juist wel samen gaan!! :-)
Laat een bericht achter!
266