Romig gevulde champignons
Romig gevulde champignons
Ingredienten voor 3-4 personen:
250 gram champignons, 75 gram kruidenroomkaas*, 30 gram geraspte jonge kaas, 15 gram panko of volkoren broodkruim, verse peterselie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Borstel de champignons schoon en verwijder voorzichtig de steeltjes. Vul de holtes van de champignons met de kruidenroomkaas. Zet de gevulde champignons in een ovenschaal. Meng de geraspte kaas met het panko of broodkruim. Meng dit door elkaar en bestrooi hiermee de champignons. Hak een paar takjes peterselie fijn en bestrooi hiermee de champignons. Zet de champignons in de oven en bak ze gaar in 20 minuten.
Serveer direct.
*Kruidenroomkaas kun je kant-en-klaar kopen, maar ook zelf maken:
Ingrediënten:
125 gram zachte naturel roomkaas, 1-2 theelepels gedroogde oregano, ½ - 1 theelepel knoflookpoeder, zout en peper naar smaak
Bereiding:
Roer de roomkaas romig met en vork. Voeg naar smaak knoflookpoeder (begin met een halve theelepel), oregano, zout en peper toe. Proef en maak naar wens verder op smaak.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!