Avocadomousse met garnaaltjes!
Vandaag het laatste voorgerecht of tussengerecht voor het kerstmenu. Ik kwam er tot m'n schrik achter dat ik nog behoorlijk wat kerstrecepten te bloggen heb! Dus komende week kunnen jullie elke dag een lekker, gemakkelijk én feestelijk recept verwachten! Houd m'n blog dus goed in de gaten, deze week. En als je nog niets hebt voor de kerstdagen, wacht dan nog even rustig af ;-) Ik kan je vertellen dat er nog verrukkelijke taartjes aankomen, de lekkerste sauzen, én nog een heerlijk hoofdgerecht.
Dit kleine gerechtje kun je ook leuk vooraf serveren als amuse! Of als klein tussendoortje! Met weinig ingrediënten toch iets leuks op tafel zetten lukt met dit recept!
Avocadomousse met garnaaltjes
Tip:
Eet je liever geen garnaaltjes, dan kun je ook gerookte zalmsnippers gebruiken of in blokjes gesneden forelfilet bijvoorbeeld!
Groeten Helma van Diermen
Succes!
Even een vraagje: kan ik dit recept ook van te voren maken?? Wil eigenlijk 2 dagen van te voren het meeste klaarmaken, zodat ik zelf zoveel mogelijk van de Kerst kan genieten.
Succes nog met je volgende recepten. Ik kijk er naar uit!
Dit recept kun je helaas niet van tevoren maken. Avocado wordt binnen een uur helemaal bruin. Dit kun je wel wat tegengaan met citroensap, maar ik zou dit toch echt op het laatste moment maken. Is gelukkig met dit recept zo gebeurd. Je kunt wel alvast de bieslook en de vis mengen en alles klaar zetten en op het moment zelf even de avocado en mayonaise door elkaar mengen.
Succes!
Ha, ha, ik denk dat wij deze kerst vast een diner gaan serveren.... à la Williene! ;-)
Heel erg bedankt hoor voor het delen!