Mueslirepen met gevriesdroogd fruit
Voor Bas Boer Noten maakte ik onderstaand recept, een recept met hun nieuwe eiwitrijke en suikerarme granola en de nieuwe gevriesdroogde fruitproducten. En dat zijn véél soorten! Echt leuk om een kijkje te nemen, want gevriesdroogd fruit kun je op tal van manieren in je keuken toepassen. Schep een paar lepels door je cake, koekjes of cupcake-beslag. Of voeg het toe aan je (zelfgemaakte) granola of muesli. Je kunt het ook fijn malen tot poeder en je taart of botercreme er op een natuurlijke manier mee kleuren.
En speciaal voor jullie een leuke kortingsactie op het hele gevriesdroogde fruit-assortiment: met de code smaak04 krijg je 10% korting!
Mueslirepen met gevriesdroogd fruit - Een recept in samenwerking met Bas Boer Noten
Ingredienten voor 10 repen:
200 gram granola (of zelfgemaakte granola), 2 eiwitten, 25 gram roomboter of kokosolie, 25 milliliter honing, 1 theelepel kaneel, 50 gram cranberry’s of rozijnen, 30 gram gevriesdroogd fruit granaatappel
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eiwitten een beetje op en meng hier de honing, gesmolten boter, en de kaneel door. Schep de granola, cranberry’s en het gevriesdroogde fruit er door heen en meng het goed door elkaar. Schep het mengsel in een met bakpapier bekleedde vorm. Druk het geheel goed aan.
Bak de koek in 20-25 minuten mooi bruin. Laat de koek bijna helemaal afkoelen en snijd er dan voorzichtig repen van. Bewaar de repen in een luchtdichte trommel.
Geniet ervan!
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!