Woensdag 28 okt 2015

Sinterklaasrecepten 2015

Het is alweer bijna november. Tijd om wat Sinterklaasrecepten op een rij te zetten! Je kunt deze recepten makkelijk terugvinden binnenkort aan de rechterkant van de site onder het kopje: Sinterklaasrecepten! 

Speculaas-perentaartje

Gevulde speculaas

Speculaasbrokken

Roomboter-amandelstaaf

Speculaasjes

Taai-Taai

Pepernoten

Chocolade-lolly's

Gehaktstaaf

Kruidnotentiramisu

Warme chocolademelk

Fijne dag!

Liefs, Williene

Op mijn Smakelijck Facebook-pagina vroeg ik vorige week welke gerechten je graag zónder pakje of...
lees verder
    Brood bakken vergt veel tijd en geduld. Lange rijstijden, je bent...
lees verder
  Vandaag start de voorverkoop van Smakelijck deel 2: Groenten voor elk moment van...
lees verder
Afgelopen week heb ik rechts aan de site een kopje Sinterklaasrecepten toegevoegd. Of beter...
lees verder
Even geleden hebben we je het één en ander verteld over kaneel, nu wil ik een ander specerij de...
lees verder
Een heerlijk verwarmend drankje: Thee. Ook met warm weer is het goed om warme dranken te drinken....
lees verder

7 opmerkingen
  • Sandra Stieding
    Sandra Stieding donderdag 29 okt 2015 om 10:00
    Fijn, zo'n overzichtVoer je opmerking in
    • Sanne
      Sanne maandag 23 nov 2015 om 13:30
      Ohh mmm klink allemaal heerlijk hoor. Ik ga het speculaas-perentaartje zeker uitproberen. Lekker voor pakjesavond. Dat zal sinterklaas ook vast wel lusten ;-)
      • Smakelijck maandag 23 nov 2015 om 16:38
        Vast wel ;-) Succes!
  • Nathalie Stoop
    Nathalie Stoop maandag 09 nov 2015 om 12:20
    De links van de Sinterklaas recepten doen het helaas niet.
    • Smakelijck maandag 09 nov 2015 om 12:21
      Wat vreemd, vorige week nog wel ;-) Ik ga er naar kijken! Dankjewel!
      • Smakelijck maandag 09 nov 2015 om 12:25
        Volgens mij werkt het weer ;-)
        • Nathalie Stoop
          Nathalie Stoop maandag 09 nov 2015 om 12:49
          Het werkt weer, bedankt!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190