Whiskey - Cocktailsaus #Zonder pakjes en zakjes
Tijdens de feestdagen wordt er vaak volop gebruik gemaakt van kant-en-klare sausjes bij de gourmet of bijvoorbeeld bij een gerecht. Deze sauzen maak je in een handomdraai zelf en je kunt ze ook prima een dag van tevoren maken en in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.
Whiskey - Cocktailsaus - Zonder pakjes en zakjes
Ingredienten:
2 eetlepels mayonaise (zelfgemaakt, Ton's mayonaise), 2 eetlepels tomatenketchup (zelfgemaakt, natuurwinkel of Fattoria la Vialla), 1 theelepel worshestershiresaus, 1 eetlepel creme fraiche, 1 lepel whiskey*, peper en Keltisch zout naar smaak, 1/2 theelepel knoflookpoeder, 1/2 theelepel uienpoeder
Bereiding:
Klop alle ingredienten goed door elkaar tot een luchtige, romige saus.
*liever alcoholvrij, laat de whiskey dan achterwege.
Eet Smakelijck,
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!