Appel-kaneelpannenkoekjes!
Op zoek naar een lekker ontbijt, een lunchgerecht of een tussendoortje? Met deze pannenkoekjes zit je altijd goed. Met het boekweitmeel zijn de pannenkoekjes glutenvrij, maar je kunt natuurlijk ook speltmeel (niet glutenvrij) gebruiken als je dat in huis hebt.
Appel-kaneel pannenkoekjes!
Ingrediënten:
120 gram boekweitmeel (of speltmeel), 140 gram Griekse yoghurt, 150 milliliter ongezoete amandelmelk of water, 1 theelepel baksoda, 1 ei, 1 eetlepel biologische honing, 1 theelepel kaneelpoeder, 1 appel
Bereiding:
Rasp de appel. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een beslag. Voeg de geraspte appel toe. Smelt wat boter of kokosolie in een koekenpan en bak 3 kleine pannenkoekjes per keer in de pan. Draai ze voorzichtig om. Serveer de pannenkoekjes met wat amandelschaafsel, honing en kaneel.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene