12-02-2016

Voorverkoop: Smakelijck Zomer!

Het is zover! Smakelijck Zomer ligt bij de drukker en er worden duizenden exemplaren gedrukt. Hoog tijd om de voorverkoop te starten!

De voorverkoop begint vandaag op 12 februari en loopt tot 22 februari (24:00). Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 20,95! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat kun je verwachten? Smakelijck Zomer is qua stijl vernieuwend ten opzichte van voorgaande kookboeken. Het is nog wel hetzelfde formaat, prachtig gebonden met een hardcover. In die zin past hij dus heel mooi in het rijtje thuis!

In het boek staan ruim 100 (zo rond de 115) E-nummervrije en suikervrije recepten. En natuurlijk zijn er ook heel veel glutenvrije en zuivelvrije recepten bij. De recepten zijn vooral zo puur en onbewerkt mogelijk. Makkelijk én Smakelijck zoals je gewend bent. Zo'n 10% van de recepten vind je ook op de site, maar de meeste recepten zijn uniek en worden in de toekomst ook niet gepubliceerd op de site.

Het boek is ingedeeld in de maanden van het seizoen. April tot September. Bij iedere maand de seizoensgroenten van deze maand én hierbij allerlei recepten zoals ontbijtjes, salades, soepen, hoofdgerechten, sausjes, tussendoortjes, smoothies en taarten. Het is dus een boek met van alles wat, waar zelfs kinderen mee aan de slag kunnen.

LET OP: Deze actie geldt ALLEEN op deze site. Het kookboek Smakelijck Zomer is vanaf 1 maart te bestellen bij uw boekhandel of andere webwinkels. Bestelde boeken worden vanaf 1 maart verzonden! 

Verheug je je al op Smakelijck Zomer? Bestel het boek vandaag nog! 

Fijne dag!

Liefs, Williene

Ps: Van mijn verkochte boeken geef ik altijd 10% van de opbrengt aan een goed doel naar keuze. De opbrengst van deze voorverkoop wil ik graag besteden aan de BlinkNow organisatie van Maggie Doyne die in Nepal woont met haar 51 adoptiekinderen. Meer weten over BlinkNow en Maggie, lees het hier: http://www.blinknow.org/ Of kijk de indrukwekkende reportage van Floortje Dessing over het leven van Maggie hier

Deel via social media

 
Print recept

8 Reacties

 • Irma
  Irma vrijdag 12 feb 2016 om 14:12
  Wat een prachtig gebaar voor BlinckNow. Ik heb de reportage gezien. ontroerend mooi
 • Elly Geenjaar
  Elly Geenjaar vrijdag 12 feb 2016 om 17:02
  Beste Williene, Mag ik ook een boek bij jou bestellen ? Bijn deze dan.
  • Smakelijck vrijdag 12 feb 2016 om 22:08
   Jazeker mag dat ;-) Dit kan via de webshop: http://www.smakelijck.nl/webshop/
 • Janet
  Janet maandag 15 feb 2016 om 10:15
  Ik ga twee boeken bestellen, wat een goed initiatief om een deel van de opbrengst te doneren aan Maggie haar project. Ik had de uitzending gezien en was geroerd door haar werk ( vandaar ook de keuze om een extra boek te bestellen om cadeau te geven) groeten van Janet
  • Smakelijck maandag 15 feb 2016 om 12:44
   Dankjewel voor je reactie en alvast voor je bestelling ;-) Leuk dat je het boek ook cadeau gaat geven! Fijne dag!
 • Margje
  Margje maandag 25 apr 2016 om 10:13
  Kijk.. ik kan geen (niet-recente) blogs vinden op je site, hoe kan dat? Ik heb deze nu gevonden via de link op de facebookpagina van Smakelijkck. Maar op de site kan ik em dus niet zoeken. Hoe zit dat? Afijn.. ik heb 2 opmerkingen over 2 recepten; de semifreddo op pagina 135 was heerlijk. Maar uit de vriezer is hij te hard, het staat er niet bij, maar moet deze bijv. een half uurtje voor het opdienen uit de vriezer worden gehaald? En de Gember ice-tea op pagina 137 moet dus gewoon met koud kraanwater gemaakt worden en dan koelen in de koelkast? Dit in tegenstelling tot de zomerse ice-tea die met gekookt water gemaakt wordt? Hij was overigens heerlijk.. lekker anders dan de zomerse ice-tea die ik al kende van de site. Wel prettig dat ik die nu in een boek heb.. Leuk om favoriete recepten te herkennen ;-)
  • Smakelijck maandag 25 apr 2016 om 11:55
   Via de receptenindex en via de zoekfilter kan er gewoon gezocht worden op oude recepten en blogs: http://www.smakelijck.nl/recepten/recepten-index/ http://www.smakelijck.nl/recepten/ Hierin is niets gewijzigd, al gaat de index nog wel een andere look krijgen. Ook onder de blogs worden nu blogsuggesties gegeven. Ijs kun je altijd beter een half uurtje uit de vriezer halen voordat je het gaat eten, dat klopt wel. De gember mag inderdaad gewoon met koud water, met warm water trekken de smaken verder in, wat ik met de zomerse ice-tea lekker vindt, met de gember icetea wordt deze dan sterker van smaak, dat vind ik niet zo lekker. Succes hé!
   • Margje
    Margje maandag 25 apr 2016 om 15:41
    Ik ga me er vanav op de pv wel in verdiepen.. net wilde ik ook wat zoeken maar werkte niet. Ja, handig die suggesties, joh!
Laat een bericht achter!
266