09-11-2021

Voorverkoop Puur koken - Zonder pakjes DEEL 3!

Puur koken zonder Pakjes deel 3 ligt bij de drukker en wordt binnenkort geleverd! Hoogste tijd dus om te starten met de VOORVERKOOP.

De voorverkoop begint vandaag op 10 november en loopt tot vrijdag 19 november 2021. Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 22,49! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat kun je verwachten van het nieuwe kookboek? 

In dit derde deel vind je soepen, sauzen, maaltijdmixen, roerbaksensaties, viscuisines, salades voor op toast, jus, bonenschotels en andere wereldgerechten. Met daarnaast ook nog een heel aantal basisrecepten én kruidenmixen om zelf samen te stellen. In totaal ruim 140 recepten die je niet in de andere kookboeken terug vindt. Een aantal van de recepten vind je wel op de website, bij de zonder pakjes en zakjes - serie of worden komende tijd gepubliceerd. De andere twee delen van de Zonder pakjes - serie vind je hier.  

Koken zónder pakjes en zakjes is niet moeilijk. Als je een fijne basisvoorraad hebt dan kun je volop aan de slag en zelf je eigen kruidenmixen en maaltijden samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak, maar zonder teveel zout, smaakversterkers, suikers en andere onnodige toevoegingen. In het boek vind je een hele handige basisvoorraadlijst én allerlei tips om geen voedsel te verspillen.

De meeste gerechten heb ik zoveel mogelijk volgens het pakje of zakje nagemaakt. Ik geef bij de recepten tips hoe je het kunt aanvullen met meer groenten, hoe je een gerecht vegetarisch kunt maken of hoe je het omzet naar zuivelvrij, glutenvrij of volledig plantaardig. Zo kun je ieder recept aanpassen naar eigen smaak en dieetwensen.

Over de actie

De boeken worden pas VANAF 22 NOVEMBER verwacht, dus je kunt het boek na die periode in de brievenbus verwachten of ophalen! Bestel je meerdere artikelen uit de webshop? Dan worden deze tegelijk met het kookboek verzonden. 

Zeker weten dat je een exemplaar wilt ontvangen van Puur koken – zonder pakjes deel 3? Bestel het boek nu in de voorverkoop voor maar 22,49! Heb je een bedrijf en wil je het boek cadeau geven aan het personeel als bijvoorbeeld kerstcadeau? Mail dan voor een leuke inkoopkorting (vanaf 10 stuks) naar info@smakelijck.nl

 

Fijne dag!

Liefs, Williene

Nog een paar SPECIFICATIES van het kookboek:
- Soft-cover
- Alle recepten voorzien van full-colour beelden
- 140 recepten
- 220 pagina’s
- Formaat 21 x 21 cm
- ISBN 9789082075076

Deel via social media

 
Print recept

4 Reacties

 • Else
  Else woensdag 10 nov 2021 om 19:25
  Super leuk, deel 3! Al drie jaar op rij Sinterklaas cadeau!
  • Smakelijck woensdag 10 nov 2021 om 22:00
   Wat leuk :-)
  • Bunte Kees
   Bunte Kees zaterdag 20 nov 2021 om 08:31
   Hierbij wil ik graag je receptenboek deel 3, reserveren. Ik hoor graag wanneer ik deze kan langshalen. Mvg Kees vd Bunte Ermelo
   • Smakelijck zaterdag 20 nov 2021 om 09:34
    Bestellingen mogen geplaatst worden in de webshop :-) Zie links hierboven.
Laat een bericht achter!
266