31-10-2019

VOORVERKOOP: PUUR KOKEN – ZONDER PAKJES!

Jaaa! Eindelijk is het zover! Puur koken – zonder pakjes ligt bij de drukker en wordt over twee weken afgeleverd! Tijd dus om te starten met de VOORVERKOOP!

De voorverkoop begint vandaag op 1 november en loopt tot zaterdag 16 november 2019. Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 21,95! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat kun je verwachten van het nieuwe kookboek? 

In het nieuwe kookboek heb ik veel recepten van de populaire serie 'zonder pakjes en zakjes' gebundeld die verschenen zijn op de website. Er staan o.a. in: alle Wereldgerechten, Maaltijdmixen, Chicken Tonight recepten maar ook veel andere gerechten zoals de Hollandse Pannetjes, Dagje geen Vlees, ovenschotels, etc. Daarnaast ook nog een heel aantal basisrecepten én kruidenmixen om zelf samen te stellen.In totaal 125 recepten!

Koken zónder pakjes en zakjes is niet moeilijk. Als je een fijne basisvoorraad hebt dan kun je volop aan de slag en zelf je eigen kruidenmixen en maaltijden samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak, maar zonder teveel zout, smaakversterkers, suikers en andere onnodige toevoegingen. In het boek vind je een hele handige basisvoorraadlijst én allerlei tips om geen voedsel te verspillen.

De meeste gerechten heb ik zoveel mogelijk volgens het pakje of zakje nagemaakt. Ik geef bij de recepten tips hoe je het kunt aanvullen met meer groenten, hoe je een gerecht vegetarisch kunt maken of hoe je het omzet naar zuivelvrij, glutenvrij of volledig plantaardig. Zo kun je ieder recept aanpassen naar eigen smaak en dieetwensen.

Ik hoop dat ik je in dit boek weer genoeg inspiratie geef om lekker te kokkerellen voor jezelf, je gezin, vrienden en familie en voor iedereen die van puur en lekker eten houdt!

Over de actie

De actie is ook geldig bij de boekhandel, dus heb je nog een boekenbon liggen die je graag wilt inleveren, dan kun je het boek ook reserveren bij elke boekhandel in Nederland! De boeken worden pas VANAF 14 NOVEMBER verwacht en dus je kunt het boek na die periode in de brievenbus verwachten of ophalen! Bestel je meerdere artikelen uit de webshop? Dan worden deze tegelijkertijd met het kookboek verzonden. Wil je de andere producten eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. 

Zeker weten dat je een exemplaar wilt ontvangen van Puur koken – zonder pakjes? Bestel het boek nu in de voorverkoop voor maar 21,95! Heb je een bedrijf en wil je het boek cadeau geven aan het personeel als bijvoorbeeld kerstcadeau? Mail dan voor een leuke korting naar info@smakelijck.nl

Fijne dag!

Liefs, Williene

Nog een paar SPECIFICATIES van het kookboek:
- Soft-cover
- Alle recepten voorzien van full-colour beelden
- 125 recepten
- 216 pagina’s
- Formaat 21 x 21 cm
- ISBN 978-90-8207-509-0

Deel via social media

 
Print recept

5 Reacties

 • Dianne
  Dianne vrijdag 01 nov 2019 om 14:55
  Even voor mijn beeld... wat is er extra t.o.v. wat er op de website al staat? Of is het neer een handzame bundeling van de recepten?
  • Smakelijck vrijdag 01 nov 2019 om 15:10
   Er was heel veel vraag naar het bundelen van de zonder-pakjes-en-zakjes recepten in een boek. Een boek kookt volgens velen toch makkelijker dan met ipad/laptop of uitgeprinte vellen papier :-) Daarnaast staan veel gebruikte kruidenmixen bijv. niet op de website. Verder zit er een handige voorraadlijst in, een hoofdstuk wat tips geeft met producten die je over hebt zodat je niets hoeft te verspillen en veel extra tips hoe je een recept kunt aanpassen aan dieetwensen.
 • Trijnie Bouman
  Trijnie Bouman donderdag 21 nov 2019 om 22:00
  Goedenavond Williene, Graag zou ik het nieuwe boek bij je willen bestellen. Vr. Groet, Trijnie Bouman
  • Smakelijck vrijdag 22 nov 2019 om 08:28
   Goedemorgen, Dat kan via de webshop of via mail: info@smakelijck.nl. Alvast bedankt!
  • Hannie Zegers
   Hannie Zegers woensdag 03 mrt 2021 om 18:11
   Doe graag mee om boek 2 te winnen ,fijn dat ik mee mag dingen ,fijne dag allen
Laat een bericht achter!
266