22-10-2020

Voorverkoop: Puur koken - Zonder pakjes DEEL 2!

Jaaa! Puur koken zonder pakjes Deel 2 ligt bij de drukker en wordt binnenkort geleverd! Tijd dus om te starten met de VOORVERKOOP!

De voorverkoop begint vandaag op 23 oktober en loopt tot maandag 2 november 2020. Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 21,95! Bovendien betaal je geen verzendkosten. Je krijg ook nog eens een hele leuke Smakelijcke attentie bij het boek cadeau! Deze extra's zijn ALLEEN geldig in de voorverkoop! Ook de attentie kan alleen via de webshop vertstrekt worden. 

Wat kun je verwachten van het nieuwe kookboek? 

In het nieuwe kookboek heb ik veel nieuwe recepten van de populaire serie 'zonder pakjes en zakjes' gebundeld waarvan een aantal al verschenen zijn op de website. Er staan o.a. in: Boemboes, Woksauzen, Maaltijdsauzen, Streetfoods, (Oosterse) Maaltijdmixen maar ook veel andere gerechten zoals het zelf maken van chilisaus, sambal, gembersiroop etc. Daarnaast ook nog een heel aantal basisrecepten én nieuwe kruidenmixen om zelf samen te stellen.In totaal maar liefst 125 recepten! In het tweede deel staan allemaal NIEUWE recepten die niet in deel 1 staan. Het is dus echt een geheel nieuw kookboek. 

In dit tweede deel van de Puur koken zonder Pakjes – serie vind je veel recepten uit de Oosterse en Aziatische keuken, nagemaakt van de overbekende pakjes en zakjes. Met deze recepten maak je in een handomdraai de recepten naar eigen smaak, maar wél zonder teveel zout, smaakversterkers, geraffineerde suiker en andere onnodige toevoegingen.

 

De Oosterse keuken kent heerlijke smaken, geuren en kleuren. Veelzijdige smaken van zoet tot hartig en van mild tot zeer pittig. En deze gerechten zijn ook nog eens heel makkelijk om zelf te maken.

Koken zónder pakjes en zakjes is niet moeilijk. Als je een fijne basisvoorraad hebt dan kun je volop aan de slag en zelf je eigen kruidenmixen en maaltijden samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak, maar zonder teveel zout, smaakversterkers, suikers en andere onnodige toevoegingen. In het boek vind je een hele handige basisvoorraadlijst én allerlei tips om geen voedsel te verspillen.

De meeste gerechten heb ik zoveel mogelijk volgens het pakje of zakje nagemaakt. Ik geef bij de recepten tips hoe je het kunt aanvullen met meer groenten, hoe je een gerecht vegetarisch kunt maken of hoe je het omzet naar zuivelvrij, glutenvrij of volledig plantaardig. Zo kun je ieder recept aanpassen naar eigen smaak en dieetwensen.

Ik hoop dat ik je in dit boek je weer genoeg inspiratie geef om lekker te kokkerellen voor jezelf, je gezin, vrienden en familie en voor iedereen die van puur en lekker eten houdt!

Over de actie

De boeken worden pas VANAF 3 of 4 NOVEMBER verwacht, dus je kunt het boek na die periode in de brievenbus verwachten of ophalen! Bestel je meerdere artikelen uit de webshop? Dan worden deze tegelijkertijd met het kookboek verzonden. Heb je de meebestelde producten eerder nodig, bijvoorbeeld voor een cadeautje, geef dit dan aan in het opmerkingenveld. 

Zeker weten dat je een exemplaar wilt ontvangen van Puur koken – zonder pakjes deel 2? Bestel het boek nu in de voorverkoop voor maar 21,95 en krijg een Smakelijcke attentie cadeau! 

Heb je een bedrijf en wil je het boek cadeau geven aan het personeel als bijvoorbeeld kerstcadeau of wil je de kookboeken van Smakelijck verkopen in jouw winkel of praktijk? Mail dan naar info@smakelijck.nl

Fijne dag!

Liefs, Williene

DE VOORVERKOOP IS OP 2 NOVEMBER 0:00 GESLOTEN! 

Nog een paar SPECIFICATIES van het kookboek:
- Soft-cover
- Alle recepten voorzien van full-colour beelden
- 125 recepten
-  204 pagina’s
- Formaat 21 x 21 cm
- ISBN 978-90-8207-508-3

Deel via social media

 
Print recept

10 Reacties

 • Jenny
  Jenny vrijdag 23 okt 2020 om 10:20
  YES!!!
  • Trudie Meerkeek
   Trudie Meerkeek vrijdag 23 okt 2020 om 13:51
   Voor mij graag 1 exemplaar van het nieuwe kookboek
   • Smakelijck vrijdag 23 okt 2020 om 14:08
    Reserveren kan hier: https://www.smakelijck.nl/webshop/boeken/kookboek-smakelijck-puur-koken-zonder-pakjes-deel-2/
    • Joke Lichtenberg
     Joke Lichtenberg maandag 02 nov 2020 om 09:35
     Mag ik ook deel 2?
  • Rita van Roekel-Maassen
   Rita van Roekel-Maassen vrijdag 23 okt 2020 om 17:07
   Ik wil heel graag 1 exemplaar reserveren! En ik wil ook graag het boek Winter er bij bestellen!
   • Rita van Roekel-Maassen
    Rita van Roekel-Maassen vrijdag 23 okt 2020 om 17:37
    Het is inmiddels gelukt de boeken te bestellen!
    • Smakelijck maandag 26 okt 2020 om 09:25
     Hartelijk dank Rita! Alvast veel plezier van je kookboeken!
  • Trudy van der meulen
   Trudy van der meulen zondag 25 okt 2020 om 11:49
   Ik heb het 2e boek besteld en betaald, maar heb geen bevestigings mail ontvangen, klopt dat , of is er iets fout gegaan, groeten
   • Smakelijck maandag 26 okt 2020 om 09:24
    Je bestelling is goed doorgekomen, hartelijk dank! Bevestiging kan terecht gekomen zijn in je spambox.
    • Trudy van der Meulen
     Trudy van der Meulen dinsdag 27 okt 2020 om 15:18
     Okay, gelukkig. Bedankt voor je reactie, zo benieuwd naar je nieuwe boek, groetjes
Laat een bericht achter!
266