Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Kookboek Smakelijck Puur koken - Zonder pakjes DEEL 2

€ 24,95

Puur kokenZonder pakjes - deel 2

Met dit kookboek laat ik je zien dat je geen kant-en-klare pakjes nodig hebt om lekker te eten. Juist door zelf te koken zet je de lekkerste zelfgemaakte gerechten op tafel. Met verse ingrediënten, pure producten en zelf samengestelde kruidenmixen.

In dit tweede deel van de Puur koken zonder Pakjes – serie vind je veel recepten uit de Oosterse en Aziatische keuken, nagemaakt van de overbekende pakjes en zakjes. Met deze recepten maak je in een handomdraai de recepten naar eigen smaak, maar wél zonder teveel zout, smaakversterkers, geraffineerde suiker en andere onnodige toevoegingen.

De Oosterse keuken kent heerlijke smaken, geuren en kleuren. Veelzijdige smaken van zoet tot hartig en van mild tot zeer pittig. En deze gerechten zijn ook nog eens heel makkelijk om zelf te maken.

In dit boek vind je opnieuw veel tips hoe je een recept vegetarisch kunt maken, glutenvrij, zuivelvrij of zelfs helemaal plantaardig. Daarom is het boek zeer geschikt als je voedselallergieën hebt en niet zomaar kunt mee-eten als er uit een pakje wordt gekookt.

Ik hoop dat ik je in dit boek weer genoeg inspiratie geef om lekker te kokkerellen voor jezelf, je gezin, vrienden en familie en voor iedereen die van puur en lekker eten houdt!

Nog een paar SPECIFICATIES van het kookboek:
- Soft-cover
- Alle recepten voorzien van full-colour beelden
- 125 recepten
- 204 pagina’s
- Formaat 21 x 21 cm
- ISBN 978-90-8207-508-3

BENT U B2B? KLIK DAN HIER OM TE REGISTREREN EN TE BESTELLEN! 

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
237