Roerbakgroenten met woksaus!
Snelle hoofdgerechten en gerechten waar je veel groenten in kunt verwerken, daar is veel vraag naar. Dit gerecht is lekker smaakvol, zo gemaakt en je kunt varieren met de groenten die je toevoegt. De woksaus is natuurlijk ook voor andere gerechten en recepten te gebruiken!
Fijne dag!
Roerbakgroenten met woksaus!
Ingredienten:
Groenten: mix van broccoli, ui, champignons, paprika
Woksaus: 3 eetlepels soyasaus, 1,5 eetlepel chilisaus (bijvoorbeeld Yakso), 1,5 eetlepel honing, 1 á 2 tenen knoflook, 0,5 theelepel gemberpoeder, zout en peper
Bereiding:
Maak de groenten schoon en snijd de ui in ringen, de broccoli in roosjes, de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
Kook de broccoli 5 minuten voor totdat deze beetgaar is.
Verwarm wat kokosolie in een pan en fruit de ui aan met de paprika en champignons. Voeg de broccoli toe en roerbak nog even mee. Roer de ingredienten voor de saus door elkaar en voeg deze toe aan je groenten. Bak nog even mee op laag vuur en serveer. Lekker met bijvoorbeeld rijst.
Eet Smakelijck!
Liefs. Williene