Broccoli-pasta met gehakt!
Een favoriet recept van ons met broccoli. Een hele tijd geleden heb ik 'm hier ook al geplaatst maar ik heb 'm ongeveer een half jaar geleden aangepast en ik vind 'm zo nog lekkerder.
Broccolipasta!
Ingredienten,
Broccoli, volkorenpenne (of een andere soort pasta), 1 ui gesnipperd, gehakt (ong. 75 gr. per persoon), 1 a 2 tenen knoflook geperst, parmezaanse kaas, pijnboompitten
Maak de broccoli schoon en kook deze ong. 5 minuten voor en laat goed uitlekken. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen olie in de wok, fruit de ui met de knoflook en bak het gehakt rul. Voeg de broccoli toe en roerbak dit even 5 minuten mee. Voeg de pasta toe en schep om met wat geraspte parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Serveer met extra kaas en pijnboompitjes. Eet smakelijck!