Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!



Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

IngrediĆ«nten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Ingredienten: 1 liter water, 3 groentenbouillonblokjes (Rapunzel zonder gist), 2...
lees verder
  Vandaag start de voorverkoop van Smakelijck deel 2: Groenten voor elk moment van...
lees verder
Zoals ik jullie bij de winactie van Januari al vertelde, wil ik iedere maand een winactie...
lees verder
  Groenten en fruit van het seizoen... December! Groenten: Boerenkool,...
lees verder
Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op...
lees verder
Afgelopen week kreeg ik van een vriendin van mij een leuke tip! Zij had van het Gevulde...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190