15-06-2015

Chocolade lolly's!

Een heerlijke chocolade flik op een stokje. Een erg leuke traktatie of een leuk tussendoortje. Natuurlijk kun je ze ook met kinderen zelf maken. Laat ze de lolly's versieren naar eigen wens en inzicht en je hebt gegarandeerd succes!

Chocolade lolly's

Ingrediënten voor ongeveer 16 stuks:

150 gram pure chocolade, voor de versiering bijvoorbeeld: gehakte pistache nootjes, cranberry’s, gepofte quinoa, kokosrasp en natuurlijk lollystokjes (te koop bij bijvoorbeeld Action maar ook kookwinkels).

Bereiding:

Smelt de chocolade au-bain-marie, laat de chocode een beetje afkoelen en roer regelmatig door als de chocolade nog te heet loopt de ‘flik’ te erg uit.

Schep je met een lepel gelijke rondjes op een vel bakpapier (houd voldoende ruimte voor de stokjes!), druk snel een lolly stokje in de chocolade en versier ze snel!

Laat ze goed uitarden op het bakpapier in een koele ruimte of op een bord dat je koud hebt laten worden in de koelkast. Uitharden in de koelkast kan ook, maar de chocolade zal dan sneller wit uitslaan.

Fijne dag!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
275