Warme camembert uit de oven!
Een heel makkelijk te maken hapje, in het weekend, of speciaal voor de feestdagen. Je kunt het serveren bij de borrel of als voorgerecht bij een diner. Eet Smakelijck!
Warme Camembert uit de oven
Ingredienten: Ronde camembert (kaasboer), chutney (zelfgemaakt, zie tips), stokbrood, druiven, en ander lekkers naar keuze
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Neem een ovenschaaltje ongeveer in de grootte van de camembert. Verdeel een beetje honing of ahornsiroop over de bodem van het schaaltje en leg hierop de camembert. Je kunt wat verse kruiden (bijvoorbeeld tijm, rozemarijn of salie) bovenop de kaas leggen. Zet in de oven voor 5-10 minuten zodat de kaas lekker is gesmolten. Serveer de warme camembert direct met stokbrood, druiven, en een chutney.
Geniet ervan!
Tip: Een lekkere chutney maak je makkelijk zelf en is goed houdbaar. Bijvoorbeeld mangochutney of pruimenchutney.
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!