Mini – saucijzenbroodjes
Mini – saucijzenbroodjes
Ingredienten voor 20 mini-broodjes:
10 plakjes roomboterbladerdeeg, ½ losgeklopt ei om te bestrijken
Voor de gehaktvulling: 250 gram rundergehakt, ½ ei, 1 eetlepel suikervrije ketchup, 3 eetlepels ketjap manis (Yakso), snuf nootmuskaat, enkele druppels worshestershiresaus, snufje cayennepeper, 1,5 theelepel mosterd (Ton's Mosterd), 5 eetlepels (volkoren) paneermeel, zout en peper naar smaak
Bereiding:
Doe de ingrediënten voor de vulling in een kom en meng goed door elkaar. Als het te nat is, voeg dan wat extra paneermeel toe.
Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Halveer de plakjes bladerdeeg en maak voor elk plakje een worstje van het gehak, leg deze in het midden van het plakje bladerdeeg en rol deze mooi op. Ga door tot het gehakt en de plakjes bladerdeeg op zijn. Je kunt ongeveer 20 saucijsjes maken.
Bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei. Bak ze in 20-25 minuten bruin en gaar. Serveer de broodjes lauwwarm.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene
Laat een bericht achter!