Luchtige speltwraps!
Heerlijk zo’n gevulde wrap met groenten en een frisse dip! Alleen wat zijn de wraps toch moeilijk verkrijgbaar zonder e-nummers en andere toevoegingen.
Daarom hier een heel eenvoudig recept waarbij je in een handomdraai zelf je eigen wraps maakt, en eerlijk gezegd nog lekkerder ook zo vers en knapperig!
Speltwraps!
Ingredienten voor 6 wraps:
250 gram speltbloem, 125 milliliter water, 2 eetlepels olijfolie, snuf zout, flinke snuf komijnpoeder en een snuf cayennepeper.
Bereiding:
Mix alle ingrediënten in de mixer tot een soepel/elastisch deeg en laat voor 15-30 minuten rusten in de koelkast. Verdeel de deegbal in 6 gelijke delen en rol heel dun uit op een met bloem bestoven ondergrond.
Wrijf de bodem van een koekenpan in met olijfolie of kokosolie en laat goed heet worden. Bak de wrap om en om in een paar minuten gaar.
Fijne dag!
Liefs, Williene