14-03-2019

Winactie Maart: TOMASU

Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik bijvoorbeeld vaak gebruik of die je weleens op mijn website of in mijn recepten tegenkomt. Deze maand is dat een geweldige actie in samenwerking met: TOMASU!

Tomasu Soy Sauce is de enige micro-gebrouwen sojasaus in Europa en vindt zijn oorsprong in Rotterdam, Nederland. De oprichter, Thomas Uljee, geboren en getogen in Rotterdam, leerde zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus door de wereld rond te reizen, online onderzoek te doen en 3 jaar van vallen en opstaan ​​te besteden door nauw samen te werken met zijn brouwende-partner-in-crime Piet van Westen.

Het resultaat is een ongeëvenaarde gefermenteerde Sojasaus van Hollandsche bodem met slechts 5 ingrediënten.

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities wordt de sojasaus gefermenteerd en gerijpt, minimaal 24 maanden, in 25- tot 50-jarige whiskyvaten speciaal afkomstig uit de beste distilleerderijen van Schotland. Mede door deze vaten is de smaak uniek.

In de sojasaus worden sojabonen en tarwe gebruikt die in de Hoeksche Waard zijn verbouwd. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk Keltisch zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk.

De gisting wordt gestart door de toevoeging van hun eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu. Het enige ingrediënt dat achteraf wordt toegevoegd, is tijd. Tijd neemt minimaal 24 maanden in beslag en garandeert een fijne, diepe en subtiele smaak. 

Eenmaal geperst, krijgt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden de tijd om te kalmeren en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen. Daarna wordt het gebotteld, geëtiketteerd en met de hand genummerd om elke fles afzonderlijk te controleren alvorens het haar goedkeuring te geven. Elke fles Tomasu-sojasaus het resultaat maken van een enkele vatreis van minstens 3 jaar. 

Winactie van Tomasu

Voor deze leuke en unieke winactie mag ik 3 x een  flesje Tomasu soy sauce van 100 milliliter weggeven:

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Tomasu winactie.

Je kunt meedoen tot aanstaande maandagochtend 18 maart 10 uur. De 3 winnaars krijgen persoonlijk bericht.

En dan nog even dit: 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Geen winactie missen? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
274