19-06-2019

Winactie Juni: ATLAS ARGAN!

Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik bijvoorbeeld vaak gebruik of die je weleens op mijn website in mijn recepten of in de webshop tegenkomt. Deze maand is dat een winactie in samenwerking met: Atlas Argan

Atlas Argan maakt de puurste argan olie van Nederland. Ze gebruiken hiervoor de beste kwaliteit Argan zaden. Rechtstreeks geïmporteerd van de boer in Marokko, geperst op ambachtelijke wijze in Nederland. De producten van Atlas Argan vind je sinds kort ook in de webshop van Smakelijck.

Winactie van Atlas Argan

Voor deze leuke winactie mag ik een mooie set van Atlas Argan weggeven:

Een biologisch rozenwater met pure rozenolie én een flesje pure Atlas Argan olie van 50 milliliter:

Arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren, die een beschermende laag op de huid vormen. Ook zit de olie bomvol antioxidanten en natuurlijke bouwstoffen voor je cellen. Deze bestanddelen herstellen de huid, houden de huid gehydrateerd en soepel en beschermen de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast bestaat arganolie voor 80% uit vitamine E., wat de celvernieuwing bevordert. Dit proces gaat fijne lijntjes en rimpels tegen en laat je huid er jonger uitzien dan ooit tevoren.

Eerste hulp bij huidproblemen
De olie werkt goed bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid word zachter. De hoge concentratie vitamine E werkt van nature desinfecterend en bacterie- werend en verhoogt de weerstand van je huid.
Vanwege de cel-vernieuwende eigenschappen is de arganolie ook perfect te gebruiken bij littekens en striae.

Biologische Rozenwater een heerlijk middel voor de huid, het haar en de lippen. Rozenwater is een hydrolaat gemaakt uit rozen en wordt daarom ook wel rooshydrolaat genoemd. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Dit kun je hier lezen.

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze leuke winactie? Mail dan je volledige naam en adres gegevens naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Argan winactie.  

Je kunt meedoen tot aanstaande vrijdagochtend 21 juni 10 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

En dan nog even dit: 

Je mail en adresgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na de actie direct verwijderd. 

Geen winactie missen? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
274