02-06-2017

Win een supergave Boho-Tiffin!

Met dit prachtige weer ga ik jullie blij maken met een hele leuke winactie! Want als je gezond eet, of wilt gaan eten en je werkt of je bent vaak van huis, dan is de lunch vaak een probleem. De broodtrommels die we kennen zijn niet zo heel geschikt om een gezonde, gevarieerde lunch in mee te nemen. Gezond lunchen, hoe doe je dat en nog belangrijker, hoe neem je dat mee?! 

Boho-Tiffin heeft daar iets geweldigs op bedacht. Zij hebben een hele mooie, maar vooral ook praktische lunchbox ontworpen waarin je je gezonde, healthy lunch kunt meenemen. De Boho-Tiffin.

Deze Boho-Tiffin is gemaakt van roestvrij staal en heeft maar liefst een totale inhoud van 1500 ml. Het is een gestapelde lunchbox, met 3 aparte bakjes. Elk bakje heeft een inhoud van 500 ml. Hierin kun je dus zonder problemen een salade, fruit en bijvoorbeeld een tussendoortje in meenemen, zonder dat het in contact komt met elkaar. En het ziet er ook nog eens heel hip en gezellig uit! 

Op de site van Boho-Tiffin (www.boho-tiffin.com) kun je allerlei leuke Tiffins vinden met verschillende desings. En bij elke Tiffin krijg je een leuke hanger én een gehaakte net-bag cadeau. Zo is het ideaal om je Tiffin mee te nemen, waar je ook maar wilt. 

En nu het allerleukste nieuws van vandaag, ik mag 1 Tiffin cadeau doen op Smakelijck. Het gaat om de Tiffin die in deze blog staat afgebeeld, met het Paisley motief, met de roze net-bag, zoals afgebeeld op deze afbeelding: 

Wil je deze gave Tiffin winnen? Lees dan goed wat je hiervoor moet doen:

Stuur een email naar: info@smakelijck.nl. Zet in het onderwerp: Boho-Tiffin. Zet in de mail je complete adresgegevens

Dat is alles! Meedoen kan tot dinsdagavond 6 juni 24:00. Woensdagochtend krijgt de winnaar hiervan persoonlijk bericht. Je adresgegevens worden na de actie direct verwijderd en worden niet gebruikt voor andere doeleinden. 

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend toe!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

8 Reacties

 • Margje
  Margje vrijdag 02 jun 2017 om 10:24
  Wat gaaf zeg.. nooit geweten dat zoiets bestond! Ideaal.. nou.. als ik m win ga k m vast vaak gebruiken. Ik heb helaas geen werk waarvoor ik m écht nodig ben,haha.. Maar ja,als ik m heb dan gaat ie mee ntlk,inspiratie genoeg
  • Smakelijck zaterdag 03 jun 2017 om 12:57
   Hier ook niet, maar met dagjes uit, en het staat gewoon al supergezellig op tafel, ook voor zelfgebakken koekjes bijv. ;-)
 • Malika
  Malika zaterdag 03 jun 2017 om 08:21
  Yeey, al een tijdje fan van de website en eigenaar van alle smakelijck boeken! Dit is de perfecte manier om jullie recepten mee te nemen maar een picknick. En werk, en school en alles wat buiten de deur is. Ennnn ik ben 6 juni jarig, hoe leuk
  • Smakelijck dinsdag 06 jun 2017 om 16:33
   Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • Judoth
  Judoth dinsdag 06 jun 2017 om 11:22
  Ha Williene! Wat een geweldig leuke trommel....website ook bekeken, samen met mn oudste dochter...die wilde wel graag zo' n trommel mee naar school.., Enne...anders is jouw idee ook erg goed van die koekjes, staat supergezellig! Fijne dag! Groetjes! Judith
  • Smakelijck dinsdag 06 jun 2017 om 16:33
   Leuk hé, ben er ook helemaal weg van! Jij ook een fijne dag nog!
 • Lydia danneberg
  Lydia danneberg zondag 11 jun 2017 om 13:55
  Wauw wat een prachtige fleurige lunchbox! Ik zou hem meenemen op de boot.
Laat een bericht achter!
274