10-12-2020

Kerstactie 2020: Wie maak jij blij?

Het is een bijzonder jaar voor iedereen. Toch raakt het de één meer dan de ander. Persoonlijk verlies, rouw, je baan verliezen, je zaak moeten sluiten, onzekerheden, Kerst anders moeten vieren dan anders, eenzaamheid, ineens zaten we er allemaal middenin. Voor diegene waarbij december toch al een moeilijke maand is, kan het dit jaar extra pijnlijk voelen. Daarom wil ik met mijn jaarlijkse decemberactie vooral deze mensen een lichtpuntje sturen. En daar kun jij me vast bij helpen! 

Kerstactie van Smakelijck.nl

Voor deze winactie heb ik 10 pakketten samengesteld. 5 bakpakketten met het kookboek Smakelijck Zoet, en een bakpakket van Bakgezond.nl met daarin de ingredienten voor een gevuld speltbrood. 

En 5 verwenpakketten met hierin een pakje X-masthee, kerstchocolaadjes, Loveli lipbalm winter, Chi Winterse airspray, Joik sojawax christmaskaars en een Helemaal Shea winter-zeep:

Normaal kun je met een winactie jezelf opgeven om kans te maken. Deze maand kan dit niet. Je mag namelijk iemand anders verrassen en opgeven voor deze winactie. Wie gun jij een mooi verrassingspakket? Wie wil je graag blij maken, wie kan er wel een opkikkertje gebruiken? Er is vast wel iemand in je omgeving die je te binnen schiet, waar je dit pakket aan gunt. Laat het me weten! Heb je een voorkeur voor een pakket? Zet het dan in je mail, heb je geen voorkeur, dan loot je mee voor beide pakketten.

Iemand opgeven?

Meedoen aan deze kerstactie? Mail dan naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Kerstactie. Zet in je email duidelijk je eigen naam en emailadres. Verder de volledige naam en adresgegevens van degene die je opgeeft, graag in maximaal 3 regels waarom je graag wilt dat hij of zij dit mooie pakket wint en of je voorkeur hebt voor een pakket. De adresgegevens zijn bij mij veilig. Na de actie worden alle mails verwijderd. De emailgegevens en adresgegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden ook niet opgeslagen in het bestand. De emails worden allemaal alleen door mij persoonlijk gelezen.

Je kunt meedoen tot aanstaande dinsdagochtend 15 december 12 uur. Is degene die jij hebt opgegeven uitgekozen? Dan krijg je persoonlijk bericht. De winnaars worden niet bekend gemaakt via de website of social media en blijven dus volledig anoniem

Niet meedoen maar wel zo'n mooi pakket naar iemand toesturen?

Wil je graag zelf iemand verrassen in deze moeilijke tijden, met zo'n mooi pakket? Dan kun je de pakketten ook kopen in de webshop. Je kunt het pakket ook laten verzenden naar iemand anders, eventueel voeg ik een notitie toe als je dit wenst. Vul dit dan in bij de Opmerkingen. De verzendkosten van deze pakketten neem ik voor mijn rekening. Het bakpakket met het kookboek Zoet vind je hier. Het verwenpakket kun je hier vinden. Let op, er zijn een beperkt aantal pakketten beschikbaar! 

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Geen Smakelijck nieuws missen? Blijf Smakelijck volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Deel via social media

 
Print recept

2 Reacties

  • Elisabeth Van Vuuren
    Elisabeth Van Vuuren vrijdag 11 dec 2020 om 10:52
    Hoe duur zijn de pakketten?
    • Smakelijck vrijdag 11 dec 2020 om 11:06
      Ze staan nu online, dan kun je ze in de webshop bekijken.
Laat een bericht achter!
274