Donderdag 22 dec 2011

'Salade' 5: Kruidenboter

De laatste in de serie salades blog ik ook maar even. Het is geen salade, maar hoort wel bij de lekkere smeersels voor op stokbrood en toast.

Kruidenboter

Ingredienten:
125 gr. roomboter, 1 eetlepel fijngesneden bieslook, 1 eetlepel fijngesneden peterselie, teen knoflook uitgeperst, zout en peper.

Bereiding: Roomboter op kamertemperatuur laten komen en alle ingredienten goed mengen. Evt. met een spuitzak mooie toeven spuiten.

Als je geen verse kruiden bij de hand hebt kun je het ook prima maken met gedroogde peterselie en bieslook. De smaak is dan wel minder intens.

  Deze salade vond ik in de laatste Allerhande. Ik heb hem wel hier en daar aangepast...
lees verder
Je kent ze vast wel. De appelbollen van La Place. Heerlijk vind ik ze. Zo af en toe dan. Ik was...
lees verder
  Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan een uiterst geheim recept . Het recept is erg...
lees verder
Na mijn vorige blogbericht over het wassen van je binnenkant, nu iets over de voedselvertering en...
lees verder
Na de lijst van afgelopen maandag hoe mijn eetpatroon eruit ziet ook het eet 'schema' van...
lees verder
  Makkelijk hé, die patat uit een zak uit de vriesvakken van de supermarkt. Maar als je...
lees verder

2 opmerkingen
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 08 apr 2014 om 16:09
    Dit is echt een superrecept! Erg makkelijk en zelfs nog veel verser/puurder/lekkerder dan kruidenboter uit de winkel. Van te voren leken met het wat weinig kruiden, maar het is echt heerlijk :) Dit gaan we vaker maken
    • Smakelijck E-nummer vrij! dinsdag 08 apr 2014 om 18:39
      Leuk hé, dat het soms zo eenvoudig kan zijn. Fijn dat het in de smaak is gevallen!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190