Donderdag 22 dec 2011

'Salade' 5: Kruidenboter


De laatste in de serie salades blog ik ook maar even. Het is geen salade, maar hoort wel bij de lekkere smeersels voor op stokbrood en toast.

Kruidenboter

Ingredienten:
125 gr. roomboter, 1 eetlepel fijngesneden bieslook, 1 eetlepel fijngesneden peterselie, teen knoflook uitgeperst, zout en peper.

Bereiding: Roomboter op kamertemperatuur laten komen en alle ingredienten goed mengen. Evt. met een spuitzak mooie toeven spuiten.

Als je geen verse kruiden bij de hand hebt kun je het ook prima maken met gedroogde peterselie en bieslook. De smaak is dan wel minder intens.

Op internet was ik aan 't speuren naar een goed recept voor glutenvrij brood....
lees verder
Om pannenkoeken te bakken heb je geen speciale mix nodig. Met bloem bak je prima pannenkoeken. En...
lees verder
  Mmm, heerlijk deze knapperige uienringen. Een lekker hapje voor oudejaarsavond...
lees verder
Al een hele tijd geleden kreeg ik de aanvraag om iets te schrijven over het E-book van Diana...
lees verder
          Dit is een heerlijk hapje en heel gemakkelijk te...
lees verder
In de supermarkt vind je (bij mijn weten) geen E-nummer vrije wraps/tortilla's. Als wij dus wraps...
lees verder

2 opmerkingen
  • Anonymous
    Anonymous dinsdag 08 apr 2014 om 16:09
    Dit is echt een superrecept! Erg makkelijk en zelfs nog veel verser/puurder/lekkerder dan kruidenboter uit de winkel. Van te voren leken met het wat weinig kruiden, maar het is echt heerlijk :) Dit gaan we vaker maken
    • Smakelijck E-nummer vrij! dinsdag 08 apr 2014 om 18:39
      Leuk hé, dat het soms zo eenvoudig kan zijn. Fijn dat het in de smaak is gevallen!
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190