Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Incia - Vloeibaar wasmiddel

€ 8,95

Duurzaam en parfumvrij wasmiddel voor de gevoelige huid INCIA natuurlijk wasmiddel is een vloeibaar wasmiddel voor de witte, donkere en gekleurde was. Dit duurzame wasmiddel bevat geen synthetische kleurstoffen of geurstoffen. Het is daarom een ideaal vloeibaar wasmiddel voor de gevoelige huid. Hypoallergeen en dermatologisch getest Parfumvrij wasmiddel.

INCIA gebruikt alleen natuurlijk parfum in al haar producten Goede vlekverwijderaar Geschikt voor witte was, donkere was en gekleurde was Duurzaam verpakkingsmateriaal Geschikt wasmiddel voor o.a. katoen, wol, zijde, viscose, denim Waarom een duurzaam en natuurlijk wasmiddel? We staan er niet vaak bij stil, maar ook wasmiddel valt onder de verzorgingsproducten. Wasmiddel komt namelijk dagelijks in contact met de kwetsbare huid. De chemische stoffen in regulier wasmiddel kunnen een negatief effect hebben op de huid. INCIA natuurlijk wasmiddel bevat daarom alleen maar natuurlijke ingrediënten. INCIA natuurlijk, vloeibaar wasmiddel is volledig veilig en hypoallergeen. Het is erg mild en voorkomt irritatie en jeuk van de huid. Dit wasmiddel is daarom heel geschikt voor baby’s en mensen met eczeem of een gevoelige huid. Kokoszeep als natuurlijke vlekverwijderaar Dit vloeibare wasmiddel bevat kokoszeep. Kokoszeep is de sterkste zeep die de natuur te bieden heeft. De zeep bevat laurinezuur, caprinezuur en caprylzuur. Deze zuren zijn een goede natuurlijke vlekverwijderaar. Ze doden bacteriën, virussen en schimmels. Je was wordt effectief gereinigd en je beschermt de drager van de kleding. De kokoszeep wordt gecombineerd met sodium carbonaat. Dit versterkt de reinigingskracht. Er wordt hier sodium citraat aan toegevoegd om de kalk uit het water te verwijderen. sodium citraat werkt zo als een natuurlijke wasverzachter. Het resultaat is lekker zacht wasgoed dat fijn aanvoelt op de huid! Frisse was door natuurlijk parfum INCIA natuurlijk wasmiddel bevat lavendelolie en linalool. Dit geeft een natuurlijk parfum dat lang blijft hangen. Je wasgoed ruikt zo lekker fris en schoon. Lavendelolie is daarnaast rustgevend.

De geur van de pasgewassen kleding kan dus een erg positief effect hebben op slechte slapers en kleine kindjes. Duurzame verpakkingen Elke fles vloeibaar, natuurlijk wasmiddel is duurzaam geproduceerd. De gehele verpakking is recyclebaar. Dit wasmiddel is dan ook onmisbaar in een duurzaam huishouden! Dierproefvrije productenINCIA beschermt de natuur en alle levende wezens. Alle producten van INCIA zijn daarom dierproefvrij.

Inhoud per fles vloeibaar wasmiddel 750 ml. Goed voor +/- 25 wasbeurten bij normaal gebruik.

Ingrediënten Water, >30% op plant gebaseerde zeep (kokoszeep), sodium carbonaat, sodium citraat, lavendelolie, glycerine.

Verzendmethode Post NL

Deel via social media

 
297