Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Loveli - Lipbalm SPF

€ 8,50

Zonnebrand voor je lippen! Een heerlijke, vegan lippenbalsem die je lippen een subtiel roze beige tintje geeft en ook nog eens beschermt tegen de zon! Met het natuurlijke uv-filter zinkoxide en frambozenolie voor bescherming tegen uv A- en uv B-stralen.  Samen met de plantaardige oliën en wassen zorgen ze voor zoenzachte lippen. Perfect voor op vakantie, of gewoon het Hollandse zonnetje ;-).

Zinkoxide en frambozenolie beschermen tegen de zon met SPF 15. 

Geeft je lippen een roze beige tintje. 

Met kokosolie en vitamine E voor zoenzachte lippen. 

Vergeet je lippen niet te beschermen tegen de zon 

De huid van je lippen is super dun en kwetsbaar, maar vergeten we vaak te beschermen tegen de zon. Dat zorgt voor droge en soms pijnlijke lippen, want ook je lippen kunnen verbranden door de zon. De natuurlijke wassen en boters in gewone lippenbalsems geven wel iets van bescherming, maar niet voldoende voor de zomerzon.  

Daarom hebben we aan deze lipbalm frambozenolie en zinkoxide toegevoegd, waardoor ook je lippen beschermd zijn tegen uv A-straling (dat huidveroudering veroorzaakt) en uv B-straling (dat zonnebrand kan veroorzaken).   

De lipbalm bevat zes plantaardige oliën, waaronder karanjezaadolie. Deze bijzondere olie versterkt de beschermlaag van je huid én zit ook nog eens bomvol antioxidanten. En die antioxidanten heb je hard nodig om de vrije radicalen die zonlicht veroorzaakt, te weren. Ook de extracten van micro algen beschermen je lippen tegen het uv-licht.  

Er zitten zoveel prachtige ingrediënten in deze lippenbalsem dat we ruimte tekortkomen om ze allemaal in het zonnetje te zetten ;-). Maar samen zorgt deze cocktail van goodness voor heerlijk verzorgde en beschermde lippen. Om te zoenen! 

De Lipbalm SPF15 heeft een subtiel roze tintje. Dat komt doordat we de witte zinkoxide hebben gemengd met een snufje rode ijzeroxide. Ook helemaal natuurlijk, veilig en titaniumdioxidevrij. 

Breng voor een optimale bescherming een goede laag Lipbalm SPF 15 aan op je lippen en herhaal regelmatig (minstens iedere twee uur). Door praten, eten, drinken (en natuurlijk zoenen ????) kan je lipbalm snel weer verdwijnen.  

De Lipbalm SPF 15 werkt direct en heeft geen inwerktijd nodig zoals bij chemische uv-filters. 

De Lipbalm SPF 15 bestaat uit (op volgorde van hoeveelheid): Kokosolie (vloeibaar), Cocos Nucifera (Kokos) Oil, Zinkoxide, Rijstkiemolie, Caprylic/Capric Triglyceride, Candelillawas, Frambozen(zaad)olie, Karanje-extract, Haverolie, Zonnebloemolie, Dunaliella Salina Extract, Abrikozenpitolie, Vitamine E (Tocopherol), Hydrogenated Olive Oil Stearyl Ester, Polyhydroxystearic Acid, CI 7749.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
302