Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

O'Naturalis - Arnicabalsem voor lichte pijntjes

€ 18,00

O'Arni, onze arnicabalsem, is een echte schat uit de natuur die u zal helpen uw spieren voor te bereiden op een inspanning, of ze daarna te kalmeren, en u te helpen de kleine pijntjes van het dagelijks leven voor het hele gezin te verlichten.

Verpakt in een milieuvriendelijke glazen pot van 45 ml, is O'Arni de perfecte metgezel voor wie op zoek is naar natuurlijke, effectieve oplossingen voor uw welzijn.

De natuur in een potje
O'Arni is een arnica-spierbalsem, samengesteld uit Europese bergarnica-bloemen, bekend om hun therapeutische eigenschappen. Deze bloemen worden gemacereerd in olijfolie, waardoor een olieachtig maceraat ontstaat dat zeer gewaardeerd wordt door atleten.
Maceraat van Arnica staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Er wordt ook gezegd dat het huidherstellende en bloedcirculatiebevorderende eigenschappen heeft.

Met welk doel?
Deze arnicabalsem wordt aanbevolen voor het verlichten van spierspanning voor of na het sporten, of voor het verzachten van kleine dagelijkse pijntjes en kwalen. Met een inhoud van 45 ml kan een potje O'Arni enkele weken tot enkele maanden meegaan, afhankelijk van uw gebruik.

Waarom kiezen voor O'Arni?
O'Arni is meer dan alleen een arnicabalsem. Het is een echte schat van de natuur, die de effectiviteit van natuurlijke actieve ingrediënten combineert met de zachtheid van plantaardige oliën. Met O'Arni kies je niet alleen voor een product, maar voor een levensfilosofie gebaseerd op respect voor de natuur en je lichaam.

Waar bestaat O'Arni uit?
O'Arni is een unieke mix van arnica maceraat, wintergroen etherische olie, rozengeranium en tea tree. Deze ingrediënten zijn geselecteerd vanwege hun ontstekingsremmende, pijnstillende, vaatverwijdende en versterkende eigenschappen. Elk ingrediënt draagt ??ertoe bij dat O'Arni een uitzonderlijk product is om uw spieren te kalmeren en uw welzijn te bevorderen.

O'Arni wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 7 jaar. Vraag uw arts om advies.

Ingrediënten (INCI):
Olea Europaea Fruitolie*, Gehydrolyseerde Zonnebloemzaadwas, Arnica Montana Bloemenextract*, Helianthus Annuus Zaadolie*, Pelargonium Graveolens Bloemenolie*, Melaleuca Alternifolia Bladolie*, Gaultheria Procumbens Bladolie*, Rosmarinus Bladextract*, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limoneen**, Linalool**
* Ingrediënt uit de biologische landbouw
** Van nature aanwezig in natuurlijke geuren

In gewoon Engels:
• Arnica-bloemenmaceraat in biologische extra vergine olijfolie
• Zonnebloemwas
• Biologische etherische oliën van wintergroen, rozengeranium en Tea Tree
• Biologisch rozemarijnextract als antioxidant

Hoe te gebruiken:
1. Verwijder met de meegeleverde houten spatel een kleine hoeveelheid O'Arni Balsem.
2. Breng de balsem aan op gevoelige of pijnlijke spiergebieden.
3. Masseer zachtjes totdat de balsem volledig is opgenomen.
4. Herhaal de toepassing voor of na het sporten, of wanneer u spierongemak voelt.
5. Gebruik O'Arni regelmatig voor een optimale effectiviteit.

Waarschuwing: Gebruik O'Arni niet op een open wond vanwege de anticoagulerende eigenschappen van de ingrediënten. Niet gebruiken als u allergisch bent voor salicylaten of als u antistollingstherapie gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 7 jaar. Vraag uw arts om advies.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
238