Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Incia - SOS stick

€ 11,95

De INCIA SOS-stick met Duindoornolie en Shea Butter is een compacte redder in nood voor droge of beschadigde huid. Deze balsemstick bevat wel acht soorten plantaardige olie. Elke plantaardige olie helpt de huid hydrateren, verzorgen en verzachten. Voor optimale werking zijn alle plantaardige oliën koudgeperst en onder de beste omstandigheden verwerkt. De plantaardige oliën zijn vervolgens samengebracht in een balsem. De INCIA SOS-stick met Duindoornolie en Shea Butter is 100% natuurlijk geproduceerd. De SOS-stick ondersteunt de natuurlijke huidbarrière. Zo krijgen wondjes hulp bij herstel. Ook wordt het vocht in de huid beter vastgehouden. De INCIA SOS-stick met Duindoornolie en Shea Butter voedt droge huid en helpt schilferige huid voorkomen. De stick is ook in te zetten bij insectenbeten, schrammen, krabwonden en andere huidbeschadigingen. Met acht plantaardige oliën Helpt jeuk en zwelling van insectenbeten verzachten Hydraterend, verzorgend en verzachtend voor de huid Eenvoudig in gebruik Compact en gemakkelijk mee te nemen Inhoud per SOS-stick 6 gr Dierproefvrije productenINCIA beschermt de natuur en alle levende wezens. Alle producten van INCIA zijn daarom dierproefvrij.

Ingrediënten Duindoornolie, olijfolie, shea butter, sint janskruid olie, calendula olie, scharlei olie, teunisbloemolie, borage olie, bijenwas, vitamine E Duindoornolie

Eén van de belangrijkste plantaardige oliën in de INCIA SOS-stick is duindoornolie. Duindoornolie ondersteunt celaanmaak en bevat veel Omega-7. Omega-7 is een belangrijk vetzuur dat uitdroging van de huid voorkomt. Duindoornolie helpt de huid helen en is daarom een erg fijn ingrediënt om in te zetten bij wondjes. OlijfolieOlijfolie bevat veel vitamines, waaronder vitamine E, en heeft een antioxiderende werking. Olijfolie helpt huidveroudering bestrijden, ondersteunt de vochtregulatie van de huid en is heerlijk verzachtend. Shea butterShea butter wordt gewonnen uit noten en valt, ondanks de naam, ook onder plantaardige olie. Shea butter is voedend en hydraterend. De olie dringt snel in de huid en bevat vitamine A en vitamine E. Shea butter is een natuurlijke antioxidant die de huidbarrière versterkt en voorkomt dat de huid vocht verliest. Sint janskruid olie Sint janskruid olie helpt de onrustige huid kalmeren. Sint janskruid olie wordt sinds oudsher ingezet bij zonnebrand en een gevoelige huid. Calendula olieCalendula olie werkt ontstekingsremmend en hydraterend. Deze plantaardige olie is ideaal om een schilferige, ruwe huid en wondjes te helpen herstellen. Scharlei olieScharlei olie is verzachtend en ontstekingsremmend. Scharlei olie heeft daarom een positief effect op schrammen, wondjes en andere beschadigde huid. TeunisbloemolieTeunisbloemolie bevat veel gammalinoleenzuur (GLA). GLA ondersteunt het herstel van droge huid. Teunisbloemolie wordt daarom vaak ingezet voor herstel van eczeem, dermatitis en huidschilfers. Ook heeft de olie een positief effect op huidveroudering. Borage olieOok borage olie zit boordevol gammalinoleenzuur. De olie ondersteunt de aanmaak van natuurlijk huidvet. Zo blijft de huidbarrière intact en verliest de huid minder vocht. Borage olie heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en wordt snel door de huid opgenomen.

Gebruiksaanwijzing Smeer INCIA SOS-stick op de huid. Indien nodig kun je de balsem in de huid inmasseren. De balsem geeft snel verlichting. De INCIA SOS-stick kan dagelijks zo vaak als je wilt gebruikt worden.

Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
238