Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Chi - Wintertime Airspray

€ 9,95

De Wintertime Airspray is de perfecte spray bij een warme en ontspannende geur in huis. Wintertime bestaat bijna in zijn geheel uit oliën die sterk ontspannen en kalmeren. De geur geeft een gevoel van geborgenheid en is prettig tijdens de donkere wintermaanden. Maar ook in tijden van stress en rusteloosheid geeft Wintertime je het gevoel van thuis te zijn in een prettige omgeving. De olie is zodanig rustgevend dat men er prima op kan slapen. Wintertime bestaat uit: Sinaasappel, Ho-hout, Den Grove, Kaneel en Wierook.De grove den is de bekendste dennensoort in ons land. De essentiële olie grove den is een effectieve microbendoder in de lucht, vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon.

  • Sinaasappel esstiële olie is warme en zoete geur, levendig, citrus, luchtzuiverend en kalmerend.
  • Ho-hout essentiële olie met een warme, fris-zoete roosachtige geur heeft een zuiverende werking en stimuleert het immuunsysteem.
  • Den Grove essentiële olie vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon met een frisse geur.
  • Kaneel essentiële olie zorgt voor een opwekkende sfeerbeleving, is een intens kruidige, opbeurend en verwarmende olie. 
  • Wierook verdiept de ademhaling en kalmeert bij onrust. 

Hoe werkt het?

De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben namelijk van nature anti- bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Hierdoor wordt de lucht niet alleen aangenamer, maar dus ook daadwerkelijk gezuiverd. Omdat je steeds maar een paar spraytjes nodig hebt, gaat deze natuurlijke luchtverfrisser lange tijd mee.

50 ml

Ingrediënten: Citrus sinensis peel, Cinnamomum camphora linalooliferum wood, pinus sylvestris leaf, Cinnamomum cassia, Boswellia carterii
Geur:

Citroenachtig, Citrusvrucht, Fris, Fruitig

 

Verzendmethode Post NL

Deel via social media

 
295