Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Chi - Clean Air Tea Tree

€ 11,50

CHI Tea tree clean air

Over de Tea Tree Clean Air
Tea tree olie uit Australië heeft van nature anti-bacteriële, anti-virale en anti-schimmeleigenschappen. De tea tree boom maakt daar handig gebruik van om te overleven. Tea tree is daarom wereldwijd bekend geraakt als een hygiënisch, huidverzorgend en huidherstellend product, maar de kwaliteiten als luchtzuiveraar zijn minder bekend. Dit komt vooral door de typische geur. Daarom is in deze Clean Air Mix de pure, biologische tea tree olie gemengd met andere, effectieve, maar ook frisse essentiële oliën zoals citroen, ravintsara, zilverspar, eucalyptus en kajeput. Samen geven deze een prettig ruikende en zuivere lucht in elke ruimte. 

Over Tea Tree olie
De Aboriginals uit Australië gebruikten de fijngewreven bladeren van de Tea Tree boom al eeuwen geleden. Van de bladeren werd een thee gezet. Of ze werden fijngewreven en met klei tot pakkingen gevormd. Hiermee werden traditioneel huidaandoeningen en ontstekingen behandeld. Ook wordt de olie verwerkt in allerlei cosmetische producten. Denk hierbij aan eau de colognes, huidverzorgingsproducten en tandpasta’s. 
 
Tea Tree producten
Naast de pure tea tree olie heeft Chi ook diverse andere tea tree producten, zoals tea tree balsem, tea tree facewash en tea tree lipbalm. De diverse tea tree producten bieden een natuurlijk eerste hulp bij diverse ongemakken zoals puistjes, rode of schrale huid, roos en en kalknagels.

•    Dé mix voor luchtzuivering
•    Verzachtende invloed op de luchtwegen
•    Met biologische tea tree olie uit Australië
•    Een frisse lucht en zuivere lucht
•    Mix met o.a. ravintsara, citroen en eucalyptus
•    100% natuurlijk en zuiver, niet aangelengd

Ingredienten
Melaleuca alternifolia leaf oil*, Citrus limon peel oil*, Cinnamomum camphora leaf oil*, Eucalyptus globulus leaf oil, Abies sibirica needle oil, Melaleuca leucadendron cajuputi leaf oil. Bevat van nature: Limonene, Linalool, Geraniol, Citral. *100% Biologisch

Gebruik
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 10 druppels op het water in de verdamper druppelen.  
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: Gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, kledingkast of op het nachtkastje.  
Stomen: maximaal 1 - 5 druppels Tea Tree Clean Air Mix

Verzendmethode Post NL

Deel via social media

 
 

Fijn dat u belangstelling hebt voor de webshop van Smakelijck. Op zondag is de webshop echter gesloten.

Morgen heten wij u weer van harte welkom om een bestelling te doen in onze webshop.

Ga naar de homepagina

295