Gratis verzending in NL vanaf € 60,00

Loveli - Mini Deodorant Rebel Care Fresh Cotton

€ 3,00

De deodorant zonder aluminium voor mannen! Omdat het voor mannen net zo goed belangrijk is om een deo zonder aluminium te gebruiken.?Puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat, zinkoxide en nog meer fijne ingrediĆ«nten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur.?Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet.?Fresh Cotton is een helemaal natuurlijk parfum met de frisheid van pas gewassen katoen. 

 

?. Sluit je zweetklieren niet af, maar neutraliseert zweetgeur meteen

?. Met zinkoxide tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet

?. Met de frisheid van pas gewassen katoen 

Hoe gebruik je deze deo?

  • Gebruik echt maar heel weinig van de deo. De deo heeft een hoge concentratie van natriumbicarbonaat, waardoor je maar heel weinig nodig hebt, om de hele dag fris te blijven ruiken. Als je teveel gebruikt, dan ga je snel door je deo heen, maar heb je ook kans op irritaties van je huid.
  • De zinkoxide in de deo geeft wel een beetje een witte waas. Dit trekt snel in, maar heb je een donkerdere huid, dan zul je de witte waas wel een tijdje blijven zien. Je kunt daarom de deo het beste even laten intrekken voordat je je aankleedt. Dan krijg je geen vlekken in je kleding.
  • We vullen de mini-deo niet tot de rand, want dan wordt het te vettig. Je drukt gewoon de bodem van de stick omhoog voor gebruik.
Verzendmethode Post NL
Aantal:
- +

Deel via social media

 
293