P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Een heerlijk herfstig nagerecht. En dan ook nog een heel gezond nagerecht. Glutenvrij en...
lees verder
Mijn favoriete groenten van dit moment is toch wel witlof. Héérlijk! Uit de oven of in de soep,...
lees verder
Dit ontbijtje is zó superlekker! Het kan trouwens ook prima doorgaan als tussendoortje, toetje,...
lees verder
Als je fan bent van goulash dan is deze soep ook zeer zeker een aanrader! Heerlijk nu...
lees verder
Lasagne is een ideale ovenschotel. Je kunt het goed van tevoren klaarmaken, je kunt 'm in...
lees verder
  Zoals ik vorige week heb beloofd vandaag opnieuw 3 ingredienten voor mijn geheime en...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190