P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 


Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Vorige week poste ik het eerste Street Food gerecht op de website, die viel zo in de smaak dat ik...
lees verder
Tja, ik wist niet welke titel ik boven dit recept moest zetten,  jullie...
lees verder
Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik...
lees verder
          's Zomers is het heerlijk om wat blad van...
lees verder
Een heerlijk zachte smoothie voor een heerlijk begin van de dag of lekker tussendoor!...
lees verder
Ongeveer een half jaar geleden volgde ik een workshop bij Marry Foelkel. Marry schrijft...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190