P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Smakelijck Winter is de deur uit en al bij velen op de mat gevallen, tijd om weer over te gaan...
lees verder
Net voor de zomer kreeg ik een prachtig pakket toegestuurd van SnoepGoed. Het betrof de box...
lees verder
Bedenk dat elke stap die je zet richting gezonder en bewuster eten er één is. Ook al is het...
lees verder
Mijn favoriete groenten van dit moment is toch wel witlof. Héérlijk! Uit de oven of in de soep,...
lees verder
Met chocolade kun je heel veel doen, je kunt er lekkere bonbons van maken, je kunt er...
lees verder
Wil je wel eens iets anders met groente, dan is deze pastei een leuke afwisseling op tafel. Het...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190