P1030728
Woensdag 30 dec 2015

Zalm-komkommerhapje! #Oud&Nieuw

Nog op zoek naar een leuk hapje voor Oudjaarsavond? Deze is zó gemaakt en hier erg favoriet bij de mannen! 

Zalm-komkommerhapje

Dit recept is E-nummervrij, suikervrij en glutenvrij

Ingredienten:

Afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt maken heb je nodig: Komkommer, gerookte zalm, mascarpone, Keltisch zout en peper, snufje knoflookpoeder, Italiaanse kruiden

Bereiding:

Snijd de komkommer in plakjes. Meng wat mascarpone (maar een andere roomkaas, ricotta of iets dergelijks kan ook), om met wat zout en peper, knoflookpoeder en wat kruiden. Besmeer elk komkommerplakje met wat van het roomkaasmengsel en beleg met een klein plakje gerookte zalm. Steek het vast met een leuke prikker en klaar is je hapje!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Het ligt al een tijd bij mij op de boekenplank: Hormoonbalans voor vrouwen van Ralph Moorman in...
lees verder
  Op de Facebook-groep ging het toevallig over drinkyoghurt. Arla, Optimel Puur,...
lees verder
Je hebt ze vast wel eens gezien of geproeft, amandelnoten met een laagje chocolade erom en...
lees verder
    Amandelmelk is een heerlijke vervanger van gewone koemelk of soyamelk. Ik...
lees verder
Snelle hoofdgerechten en gerechten waar je veel groenten in kunt verwerken, daar is veel vraag...
lees verder
Een snelle lunch, zonder brood? Bak een omelet! Je kunt deze omelet natuurlijk ook aanvullen met...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190