Mango-banaanijs!
Erg eenvoudig, maar zó lekker ijs! Je hebt hier helemaal geen ijsmachine voor nodig, alleen moet je ervoor zorgen dat je bevroren fruit in de vriezer hebt liggen. En dit kun je met vrijwel álle soorten fruit maken. Dus vervang de mango door bijv. aardbeien, frambozen, perzik, etc. en smullen maar!
Mango – banaanijs
Ingredienten voor 4 porties:
200 gram bevroren mangoblokjes, 1 bevroren banaan in plakjes, flinke scheut (plantaardige) melk, sap van een halve citroen, eventueel imkerhoning naar smaak
Bereiding:
Doe de bevroren mango en banaan in een blender of keukenmachine, Voeg het citroensap, melk en eventueel de honing toe. Maal het helemaal fijn, tot een mooi, glad en romig ijs. Zet het ijs eventueel 15-30 minuten in de vriezer om wat op te vriezen. Serveer direct.
Geniet ervan!
Liefs, Williene