Dadel-Kaneelballetjes!
Iets lekkers bij de koffie of kopje thee? Deze dadelballetjes zijn héérlijk en supermakkelijk om te maken. Ideaal om in de vriezer te bewaren en ook in de koeling blijven ze wel even goed. Geniet ervan!
Dadelballetjes met kaneel
Ingrediënten voor 12 balletjes:
150 gram ontpitte medjoul dadels, 50 gram amandelen, 2 theelepels kaneel
Bereiding:
Doe de dadels met de amandelen en 1 theelepel kaneel in de keukenmachine. Maal deze helemaal fijn tot zich een bal vormt. Draai van deze massa 12 mooie gelijke balletjes. Doe de helft van de balletjes in een bakje en bestrooi met de theelepel overgebleven kaneel. Schud een beetje zodat de kaneel rondom de balletjes blijft plakken. Doe hetzelfde met de andere helft van de balletjes. De balletjes kunnen in de koelkast of afgesloten bakje bewaard worden.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene