37923945_2170302229848595_1041328393011855360_o
Zaterdag 11 aug 2018

Speciale Workshop: Fermenteren!

Speciaal voor alle Smakelijck lezers een unieke kans! Een hele leuke workshop, gegeven door Christian Weij de auteur van het kookboek "Verrot lekker", over fermenteren. 

De workshop wordt gehouden op zaterdagmiddag 20 oktober in Etten-Leur! Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren


Tijdens deze basis workshop fermenteren door Christian Weij, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Tijdens deze workshop starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kokosyoghurt en azijn maken en een gezonde soda met honing en echte bubbels starten.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en verteld ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
* Een pot zuurkool of kimchi
* Een pot pickle’s
* Kokosyoghurt
* Gefermenteerde sodastarter
* Fruitazijn

De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Tijdens de workshop is zijn boek ‘Verrot lekker’ te koop voor € 20,- ipv de gangbare prijs van € 22,50. 

Datum: zaterdag 20 oktober 2018 van 13.00 tot 16.30 uur 
De locatie is in Etten-Leur, bij Zaal Nieuwe Tijd aan de Leerlooierstraat 10F

Opgeven kan hier: https://www.selnature.com/events/workshop-fermenteren

Deze basis workshop met dé fermenteerspecialist van Nederland en België is een initiatief van Selnature en Verrot Lekker

Zelf zal ik deze workshop ook meedoen, en ik rijd vanuit Putten naar Etten-Leur. Ik heb in mijn auto nog 4 plaatsen over, mochten er mensen zijn uit deze omgeving die graag mee willen rijden, laat het me dan gerust weten!

Fijne dag!

Liefs, Williene

Labels:
Al een hele tijd geleden kreeg ik de vraag of ik ook een recept had voor eierkoeken. Nu eet ik...
lees verder
Dit recept bewijst dat koken met pure ingrediënten echt niet heel veel meer tijd kost en ook...
lees verder
Op dit moment is lasagne hier wel één van de lievelingsrecepten die we regelmatig eten. Vooral...
lees verder
    De schoolvakanties zijn nu echt voorbij. Alle scholen zijn weer inmiddels...
lees verder
Er is helaas nog steeds veel onduidelijkheid over vetten. De tijd dat alle vetten uit den...
lees verder
Ik merk dat er behoefte is aan het zelf samenstellen van kruidenmixen. Je kunt zo zelf met...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190