P1010569
Vrijdag 27 feb 2015

Notenrotsjes!

Zoek je iets lekkers voor bij de koffie of thee? Een lekkere, maar vooral makkelijk te maken chocoladelekkernij? Dan is dit een goed recept voor jou! Het is snel gemaakt, het is gemakkelijk én het is verantwoord! Tegenwoordig heb je van verschillende merken chocolade zonder geraffineerde suikers. Zo heb je van Vivani naast de 92% nu ook de 50% met kokosbloesemsuiker. RAW heeft ook pure chocolade zonder geraffineerde suikers net zoals LoveChock. Genoeg keuze dus voor een lekker stukje chocolade!


Notenrotjes!

Ingrediënten:

100 gram pure chocolade, 70 gram gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, hazelnoten, pecannoten).

Bereiding:

Smelt de chocolade au bain marie. Hak de noten grof. Meng de noten met de chocolade. Schep het chocolade-notenmengsel nu in kleine hoopjes op een vel bakpapier en laat afkoelen in de koelkast.

Geniet ervan!

Liefs, Williene

Een lekker, makkelijk en voedzaam tussendoortje. Bijvoorbeeld als de kinderen uit school komen of...
lees verder
Een recept wat lekker snel klaar is en toch goed voedzaam en vullend, dat zijn deze taco's. Een...
lees verder
In onze regio is het deze week vakantie! En in de vakantie worden er natuurlijk koekjes gebakken....
lees verder
Mijn streven is om bij de avondmaaltijd veel variatie aan te bieden en meerdere groenten op...
lees verder
Tapenades zijn hier erg favoriet op stokbrood. Vooral ons oudste zoontje is er dol op. Zelf...
lees verder
Wij eten ongeveer 3 keer per week vlees en 1 keer vis. De rest wordt dus vegetarisch gegeten. En...
lees verder

5 opmerkingen
  • elsa
    elsa vrijdag 27 feb 2015 om 11:58
    wij maken deze al jaren op vakantie als we geen oven hebben! het is onze vakantie koekje geworden! haha
    • Smakelijck zaterdag 28 feb 2015 om 09:03
      Wat een leuk idee! Gaan wij ook doen op vakantie ;-)
      • elsa
        elsa zaterdag 28 feb 2015 om 14:07
        kan zelfs op de camping hoor!
  • Tamara
    Tamara vrijdag 27 feb 2015 om 13:30
    Hallo, Hoe is de verhouding als je rauwe cacaopoeder gebruikt?
    • Smakelijck zaterdag 28 feb 2015 om 09:05
      Daar heb ik geen idee van. Ik denk dat ze dan ook heel plakkerig blijven.
In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190