25-05-2022

Rauwkost met Hummusdip

Een simpel, maar heerlijk tussendoortje of lunchgerecht. Je kunt varieren met de groenten en met de dips. Op deze manier zet je elke keer weer iets anders op tafel én eet je meer groente. Fijne dag! 

Rauwkost met hummusdip

Ingredienten voor de rauwkost:

Komkommer, rode en gele paprika, wortels, radijs, stengels bleekselderij en andere groenten naar keuze, dipstokjes en/of soepstengels

Bereiding: Snijd de groenten in reepjes of stukjes en serveer er een dip bij naar keuze.

Hummusdip:

Ingrediënten:

200 gram gare kikkererwten, snuf zout, flinke snuf cayennepeper, 1 eetlepel Tahin (sesampasta), 1 theelepel kurkuma, 2 theelepels kerriepoeder, flinke scheut sesam olie, 1 teen knoflook, olijfolie

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine. Maal tot een fijne pasta. Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een lekkere smeuïge en smeerbare dip hebt. 

Of gebruik een lekkere dip naar keuze uit deze lekkere dipsauzen á la Duyvis

Eet Smakelijck! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
267