Tagliatelle met spinazie!
De eerste spinazie ligt nu echt in de winkel, en wellicht kunnen een aantal het al uit eigen tuin eten. De ultieme lente-groente en erg gezond. Spinazie bevat veel vitamines en mineralen. Lekker van genieten dus, nu het kan!
Ik hou van spinazie op de echte traditionele manier. Met aardappel(puree), een lekkere gehaktbal met wat jus en een (zacht)gekookt eitje.
Wil je eens wat anders? Dan is dit recept ook een aanrader.
Tagliatelle met spinazie:
Ingredienten:
Tagliatelle, 1 gesnipperde ui, een teen knoflook (geperst), 600 gram gewassen spinazie, bakje spekblokjes (let op E-nummers, bio-winkel of slager), olie, pijnboompitjes.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit wat olie in de wok en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de spekblokjes toe en bak deze een paar minuten mee. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat steeds slinken. Even goed doorverwarmen en serveren met de tagliatelle en de pijnboompitjes.
Ik hoop dat je er wat aan kunt veranderen, verder succes met je blog!