Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!



Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

Ingrediënten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Hij staat al maanden klaar om te plaatsen, maar vandaag dan éindelijk. Het originele recept is...
lees verder
Mijn boek is nu bijna 3 maanden uit. Er is inmiddels een 2e druk verschenen en de verkoop loopt...
lees verder
Op het moment volop in het seizoen. De aubergine. Prachtige dieppaarse vruchten. Aubergines...
lees verder
Voor de site Puur! vandaag schrijf ik af en toe een blog en vandaag ben ik Puur!...
lees verder
Vandaag is de laatste dag dat de actie geldt op de Smakelijck Kookboeken. Wil je nog gebruik...
lees verder
        Leuk idee voor in je champagne of prosecco met...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190