Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!



Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

Ingrediënten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Zoals ik gisteren had beloofd vandaag een recept voor de komende paasdagen met advocaat. Jullie...
lees verder
Met wraps kun je alle kanten op. Maar het is ten eerste erg moeilijk om wraps te vinden die...
lees verder
Let op: Dit is een recept met geraffineerde suikers. Toen ik dit recept plaatste op Smakelijck...
lees verder
    Amandelmelk is een heerlijke vervanger van gewone koemelk of soyamelk. Ik...
lees verder
Het is weer bijna weekend, dus tijd voor een weekend recept :-) Zoals velen wel weten, eet ik al...
lees verder
Vorige week kwam in de facebookgroep van Smakelijck een nieuw product voorbij. Namelijk,...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190