Woensdag 20 feb 2013

Garam Masala!


Garam masala is een kruidenmengsel die veel wordt gebruikt in de Indische keuken. Zoals ik al zei kun je dit kruidenmengsel kant en klaar kopen, maar ook zelf samenstellen. Ik koop het wel kant en klaar bij een toko, dan heb je een zak vol kruiden voor iets meer dan een euro. Maar voor degene die het graag zelf willen maken hier het 'recept'!

Garam Masala kruiden

IngrediĆ«nten:1 eetlepel gemalen komijn, 1,5 theelepel korianderpoeder, 1,5 theelepel gemalen kardemom, 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kaneelpoeder, 0,5 theelepel gemalen kruidnagel, 0,5 theelepel gemalen nootmuskaat, snuf pimentpoeder.

 Meng de kruiden en specerijen met elkaar en bewaar in een schone pot op een donkere droge plaats.

Het volgende recept kwam ik tegen uit de makkelijke keuken van 24kitchen. Het stond in het...
lees verder
Zoals ik in m'n budget blog al schreef, op verzorgingsproducten valt heel wat te besparen. Zowel...
lees verder
In de zoektocht naar lekkere vegetarische gerechten kwam ik dit recept tegen. Nu keert hij...
lees verder
Een lekkere kant en klare zaden en pittenmix voor op je salade. Deze kun je in voorraad maken...
lees verder
In de winter vinden wij quiches erg lekker. Het vult vaak goed en met een lekkere salade en...
lees verder
Om aspergesoep te maken heb je aspergebouillon (kookvocht) nodig. Deze maak je als volgt:...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190