P1040162
Dinsdag 22 mrt 2016

Eggs Benedict!

Een ontzettend lekker én feestelijk broodje. Het kost wel even wat tijd én moeite, zeker als je, zoals het officieel hoort bij Eggs Benedict, de eieren gaat pocheren. Dat is best een lastig klusje. Zelf bak ik het eitje gewoon aan één kant in een kookring, dan is het risico op mislukking tenminste niet zo groot ;-) Ook de hollandaise is geen gemakkelijke saus. Hij is héérlijk, dat wel, maar de kans dat hij gaat schiften is vrij groot. Daarom laat ik dat soort sauzen aan Teus over. Succes gegarandeerd! 


Eggs Benedict

Bij gebruik van glutenvrij brood is dit recept glutenvrij, E-nummervrij en suikervrij.

Ingredienten voor 4 personen:

4 spelt- of glutenvrije boterhammen of broodjes, 100 gram gerookte zalm, 2 avocado's, 4 eieren, 25 gram veldsla, paar takjes verse bieslook, Hollandaisesaus

Bereiding:

Steek of snijd een mooi rondje of vierkant uit de boterhammen of gebruik kleine broodjes voor dit recept. Schik de sla over de vier broodjes en verdeel de zalm erover. Snijd de avocado's in mooie dunne partjes en verdeel over de zalm. Bak of pocheer de vier eitjes en leg deze bovenop de avocado's. Maak de Hollandaise volgens het recept en schep deze over het ei. Snipper de bieslook en verdeel deze over de broodjes. 

Eet Smakelijck!

Liefs, Williene

Veel kinderen vinden koken leuk. Daarom het idee om zo af en toe een recept te plaatsen, speciaal...
lees verder
Dat was een hele schok, afgelopen woensdag, toen de suikerlijst gepubliceerd werd. Want waarom...
lees verder
Het is echt pruimentijd! In verschillende tuinen zie je prachtige, bomvolle bomen met veel...
lees verder
Ook dit jaar is er weer een leuke Smakelijcke moederdagactie! Dat betekent dat álle kookboeken...
lees verder
Een hartige taart is soms heel erg makkelijk om restjes groenten/vis/vlees op te maken. De basis...
lees verder
De laatste weken voor de vakantie probeer ik de laatste Wereldgerechten en de Maaltijdmixen af te...
lees verder

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

In verband met SPAM dient u hieronder de beveiligingscode over te nemen:

190
190