Glutenvrije wafels!
Het recept voor wafels stond al een tijdje op de website, maar deze keer heb ik ze glutenvrij gemaakt. Erg lekker als lunch, zeker met de vakantie die voor de deur staat, en je net wat meer tijd hebt om iets lekkers en gezelligs op tafel te zetten. Fijn weekend allemaal!
Ps. Dit wafelijzer gebruik ik, deze heeft uitneembare, keramische platen. Heel fijn in gebruik en het heeft geen schadelijke anti-aanbaklaag.
Glutenvrije wafels!
Ingredienten voor 6 stuks:
3 eieren, 2 bananen, 1 theelepel kaneel, 1/2 theelepel vanillepoeder of -extract, 125 gram amandelmeel, 1 eetlepel zachte roomboter of olie, 1 theelepel wijnsteenbakpoeder, 50 milliliter (plantaardige) melk
Bereiding:
Prak de bananen fijn met een vork. Mix de eieren met het kaneel en vanille romig en luchtig. Voeg de geprakte bananen, amandelmeel, boter, bakpoeder en melk toe en mix het geheel door elkaar.
Verwarm het wafelijzer en bak de wafels in 2-3 minuten bruin en gaar.
Serveer de wafels warm met vers fruit en eventueel wat ahornsiroop of honing van de imker.
Eet Smakelijk!
Liefs, Williene