Makreel Americain!
Het recept voor een vegetarisch Filet Americain vond je al op de website, deze keer een overheerlijke makreel Americain. Erg lekker als broodbeleg of op toast. Eet Smakelijck!
Makreel Americain - Zonder pakjes en zakjes!
Ingredienten:
1 gerookte makreel, 1 rode ui, 2-3 eetlepels mayonaise (bijv. Ton's), 1-2 eetlepels tomatenpuree of tomatenketchup (Ton’s), 1 theelepel mosterd (Ton's), 2 theelepels paprikapoeder, snufje cayennepeper, Keltisch zout en peper, optioneel een paar druppels tabasco
Bereiding:
Maak de makreel schoon en graatvrij. Snipper de rode ui in zeer fijne blokjes. Meng alle ingrediënten met de makreel en schep heel goed door elkaar. Maak op smaak met zout, peper en tabasco. Als de americain nog wat te droog is kun je het wat smeuïger maken met wat tomatenketchup of mayonaise.
Eet Smakelijck!
Liefs, Williene