Orzosalade
Frisse Orzosalade
Ingredienten voor 4 personen:
250 gram orzo, 200 gram cherrytomaten, ΒΌ stuk komkommer, 1 kleine rode ui, kalamata olijven naar smaak, 75 gram feta, paar takjes platte peterselie, zout en peper naar smaak
Bereiding:
Kook de orzo volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
Halveer de cherrytomaten, snijd de komkommer in blokjes en de rode ui in ringen. Hak de peterselie fijn.
Meng de orzo met 2-3 eetlepels olijfolie en meng de olijven, tomaten, komkommer, ui en peterselie er door heen. Maak het op smaak met zout en peper.
Brokkel de feta over de salade.
TIP: Wil je de salade meenemen? Doe hem dan in een vrolijke pot en bewaar in de koeling.
Ook heerlijk met gebakken kipspiesjes of als bijgerecht op een bbq.
Eet Smakelijck,
Liefs, Williene