13-12-2019

Winactie December: KERSTACTIE!

Iedere maand organiseer ik een leuke winactie die past bij Smakelijck. Met producten die ik bijvoorbeeld vaak gebruik of die je weleens op mijn website in mijn recepten of in de webshop tegenkomt. Deze maand is de winactie heel speciaal. Ik heb 3 mooie kerstpakketten samengesteld die ik ga wegggeven. Alleen, dit keer doen we het anders... 

Kerstwinactie van Smakelijck.nl

Voor deze winactie heb ik 3 pakketten samengesteld. In de pakketten vind je een aantal benodigdheden waarmee je zo aan de slag kunt met mijn nieuwste boek: Smakelijck Puur koken zonder Pakjes. Natuurlijk zit dit boek ook in het pakket. Verder vind je er o.a. goede bouillon, tomatenpassata, boekweitnoedels, speltcouscous, sojasaus, etc. in terug. Een mooi, biologisch pakket waar mee je zo aan de slag kunt. 

Normaal kun je met een winactie jezelf opgeven om kans te maken. Deze maand kan dit niet. Je mag namelijk iemand anders verrassen en opgeven voor deze winactie. Wie gun jij een eerste opstapje naar een gezond, nieuw jaar? Wie wil je graag blij maken, wie kan er wel een opkikkertje gebruiken? Er is vast wel iemand in je omgeving die je te binnen schiet, waar je dit pakket aan gunt. Laat het me weten! 

Iemand opgeven?

Meedoen aan deze kerstactie? Mail dan naar info@smakelijck.nl met als onderwerp: Kerstactie. Zet in je email duidelijk je eigen naam en emailadres. Verder de volledige naam en adresgegevens van degene die je opgeeft, graag in maximaal 3 regels waarom je graag wilt dat hij of zij dit mooie pakket wint. De adresgegevens zijn bij mij veilig. Na de actie worden alle mails verwijderd. De emailgegevens en adresgegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden ook niet opgeslagen in het bestand. De emails worden allemaal alleen door mij persoonlijk gelezen. 

Je kunt meedoen tot aanstaande maandagochtend 16 december 11 uur. Is degene die jij hebt opgegeven uitgekozen? Dan krijg je persoonlijk bericht. De winnaars worden niet bekend gemaakt via de website of social media en blijven dus volledig anoniem. 

Geen winactie missen? Blijf Smakelijck dan volgen via Facebook of Instagram of gewoon via de website.

Fijne dag! 

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat een bericht achter!
274