05-11-2018

Voorverkoop: Smakelijck - Puur Hollands!

Mijn allernieuwste kookboek Smakelijck - Puur Hollands ligt inmiddels al een aantal weken bij de drukker. Hoog tijd dus om de voorverkoop te starten!

De voorverkoop begint vandaag op 5 november en loopt tot vrijdag 16 november 2018. Tijdens deze voorverkoop kost het boek geen 24,95 maar 21,95! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat kun je verwachten van het nieuwe kookboek? 

Puur Hollands is een kookboek vol met heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag. Met pure ingrediĆ«nten van onze eigen bodem; uit onze eigen omgeving, van onze eigen boeren of uit eigen tuin. 

In dit boek vind je geen specifieke Oudhollandse gerechten of echte Hollandse kost, wel zijn er een aantal streekgerechten opgenomen met een leuke twist. De doelstelling van dit boek is om zoveel mogelijk te koken met producten die in Nederland verbouwd worden of die in Nederland kunnen groeien. Nederland is een rijk land, met een goed klimaat waar veel gewassen kunnen groeien en we hebben veel eigen productie. Denk aan granen, zuivel, vlees, vis, groenten en fruit. Veel van onze voeding is niet duurzaam. We halen veel producten van ver, wat vervolgens met vrachtwagens, vliegtuigen of scheepvaart naar Nederland komt vanuit alle delen van de wereld. Terwijl we in Nederland zoveel prachtige producten hebben van eigen bodem. Daar moet verandering in komen. Niet alleen om de Nederlandse boer te steunen maar ook om je eigen ecologische footprint een stukje kleiner te maken. Geniet daarom van lekkere, Hollandse producten en maak het verschil! Uiteraard zijn alle recepten vrij van schadelijke E-nummers en geraffineerde suikers.

De recepten in het kookboek zijn niet allemaal glutenvrij of zuivelvrij, maar er staat voorin het boek een pagina tips hoe je de recepten gemakkelijk zelf kunt omzetten naar: glutenvrij, zuivelvrij, eivrij of notenvrij. 

LET OP: Deze actie is alleen geldig op de website en op een aantal verkooppunten die meedoen met deze voorverkoopactie. De boeken worden pas VANAF 16 NOVEMBER verwacht en dus na die periode verzonden! 

Zeker weten dat je een exemplaar wilt ontvangen van Smakelijck - Puur Hollands? Bestel het boek nu in de voorverkoop voor maar 21,95! 

Later deze week volgt een previeuw-recept uit het kookboek! Houd de website dus in de gaten. 

Fijne dag!

Liefs, Williene

Deel via social media

 
Print recept

9 Reacties

 • Dianne
  Dianne maandag 05 nov 2018 om 13:29
  Wat zijn de verkooppunten? En kan je daar al op 17 november het boek halen?
  • Smakelijck maandag 05 nov 2018 om 13:41
   Boekhandels krijgen de gelegenheid mee te doen, maar dat is dus de keuze van een boekhandel zelf. Ik weet daarom niet welke er mee doen en welke niet. 17 november is wel heel snel, 16 november worden de boeken uitgeleverd aan de Centrale boekhuizen, dus realistischer is dat het boek pas een week later, vanaf 20 november echt in de winkel ligt.
 • Annemarie
  Annemarie maandag 05 nov 2018 om 21:26
  Als je het boek via de website besteld, wanneer wordt het dan verzonden?
  • Smakelijck dinsdag 06 nov 2018 om 09:01
   Dat staat in de blog: de boeken worden na levering van 16 november verzonden. Dat is op een vrijdag, dus afhankelijk van de tijd van levering weet ik niet of ze vrijdag nog verzonden kunnen worden, anders wordt het maandag 19 november.
 • Nanda boer
  Nanda boer dinsdag 13 nov 2018 om 09:26
  Hoi Williene, heb even een andere vraag. Heb interesse in een slowcooker. Vind jij dat iets voor jou recepten. Want die gaan gewoon door hoor,ook al heb je een tijd geen mail meer gehad
  • Smakelijck dinsdag 13 nov 2018 om 12:28
   Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik hoor van meer dat ze hem gebruiken. En dat kan zeker met de recepten, zoals stoofgerechten e..d. Succes!
 • Marieke van Asselt
  Marieke van Asselt donderdag 15 nov 2018 om 13:50
  Graag wil ik het boek puur Hollands nog in de voorverkoop bestellen.
  • Smakelijck donderdag 15 nov 2018 om 14:05
   Dat kan in de webshop: https://www.smakelijck.nl/webshop/ Alvast bedankt!
 • Nanda
  Nanda zaterdag 17 nov 2018 om 18:57
  Hoi Williene, vandaag puur Hollands boek ontvangen. Ziet er weer super uit meis. Gaan er weer mee aan de slag. Hartelijk dank weer,voor je vele inspiratie. Fijn weekend
Laat een bericht achter!
274